Forestillinger

HamletScenen

Hamlet solo

Tragedien om den danske Prins Hamlet skåret helt ind til benet

Hamlets skarpe ordforråd serverer det ene tungesmæld efter det andet i denne intense forestilling. Hans indre kamp og store spørgsmål om livet og døden står stærkt og uindpakket.

Hamlet solo er en nærværende og humoristisk Hamlet-introduktion, der på alle måder beviser, at Shakespeares berømte fortælling ikke kun er for de indviede.


Om ENESTÅENDE Festival 21

Med ENESTÅENDE præsenterer vi danske og internationale soloforestillinger; gribende fortællinger fremført af én enkelt skuespiller på scenen. Musikere og teknikere giver væsentlige bidrag i flere af forestillingerne, men skuespilleren må ellers stå alene på scenen.

Billetpriser er som øvrige forestillinger i det faste program. Du kan derfor bruge både abonnement-rabat og dit sæsonkort, når du bestiller billet til forestillinger under ENESTÅENDE Festival 21.


 

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  70 min.
 • Skuespiller

  André Andersen
 • Iscenesætter

  Sune Svankier
 • Scenograf

  Nikolaj H. Trap
 • Spilledato

  3. november kl. 19.30

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst under Credits & praktisk info nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere