Forestillinger
Køb billet

HER, DER OG ALLEVEGNE

Petites Perceptions/la main d’oeuvres (FR)

En visuelt dragende, ordløs, musikalsk forestilling for børn og voksne.

Her, der og allevegne er en vidunderlig oplevelse af kløgtig, analog opfindsomhed, smukke visuelle effekter og skøn musik. Forestillingen filosoferer over tid, naturen og menneskets plads i det hele. Her kan børn og voksne møde en legesyg forestilling om et hus, der forandrer sig og viser nye sider af sig selv og sine beboere med de fire årstider.

En del af ENESTÅENDE Festival 23.

PETITES PERCEPTIONS

Scenekunstneren Katerini Antonakaki er ny kunstnerisk leder hos Petites Perceptions, som her fortsætter sit arbejde med tværfagligt objektteater. Hun er kendt for at bruge rum, billeduniverser og lyd i dragende og uforudsigelige forestillinger. Læs mere. 

LA MAIN D’OEUVRES  (FR)

En scenekunstnerisk gruppe, der siden 2008 har skabt skønne objekter og ekstraordinære shows, hvor bevægelse, akrobatik, objektteater og musik samles i en slags poetisk objektcirkus. Fra 2020 har gruppen arbejdet med to kunstneriske linjer båret af enten Sébastien Dault – nycirkus -, eller af Katerini Antonakaki – teater for rum og objekt.

 • Aldersgruppe:

  Voksne og børn fra 5 år
 • Varighed:

  50 min.
 • Medvirkende, scenograf og instruktør

  Katerini Antonakaki
 • Musiker og visuel designer

  Ilias Sauloup
 • Scenograf og visuel designer

  Olivier Guillemain
 • Tekniker

  Christine Moreau
 • Sprog

  Ordløs
 • Originaltitel

  Ici et la

 

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst under Credits & praktisk info nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere