Forestillinger
Køb billet

HIMMELSENGEN

Teatret Gruppe 38

En hyldest til hvert enkelt menneskes tro i livet og i døden.

Velsignet er det at blive tildelt et langt liv på jord. Forbandet er det, når døden henter de andre én efter én og efterlader den sidste i mindernes land.

Men nu er tiden gudskelov kommet. Hun har fået flere tydelige tegn: Så om lidt, da vil himlens porte åbne sig, og en rullende trappe af det pure guld vil hente hende op til alle de, der tog afsted før hende.

HIMMELSENGEN er en universel, vedkommende fortælling, der sætter livets barske og vidunderlige realiteter på spil – med lun humor, poesi og med håbet ventende lige om hjørnet. En hyldest til hvert enkelt menneskes tro i livet og i døden.

Liv er liv, død er død – ærligt og usentimentalt. Med Allings lune betoninger og livsgnist trækkes vi så tæt på døden, man kan komme, og vi fornemmer
hvert lille nu på scenen.

I Bodil Allings sublime gestaltning oplever vi en vidunderligt hjernekrøllet fortælling, som mikser det jordnært konkrete med mirakler og skønne fabuleringer. I et evighedsperspektiv udkrystalliserer forestillingen en enestående lun, humoristisk og dybt bevægende hyldest til livet.

Den lyste ud i rummet, Roses kvide og kærlighed. Og de dejligste fløjlsfanfarer i Himlen på hemsen. En vidunderlig forestilling. I den syvende himmel – også for folk, som tror noget helt andet.

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  70 min.
 • Medvirkende

  Bodil Alling
  Søren Søndberg
 • Instruktør

  Hans Rønne
 • Scenograf

  Gitte Baastrup
 • Komponist

  Søren Søndberg
 • Tekniker

  Søren la Cour
 • Teknikerassistent

  Lars K. Olesen
 • Seniorteter55+

  (Udsolgt af billettypen)
  21. feb. kl. 17.00: Forestilling, en kop kaffe og et stykke kage for 85 kr. Tilbuddet gælder for alle på 55 år+, der har købt billettypen "Seniorteaterbillet55+". OBS: Der er et begrænset antal af billettypen til salg, og tilbuddet gælder kun til ovenstående tidspunkt - og for personer med ovenstående billettype.

 

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38 i forskellige p-huse . Læs mere