Forestillinger

Teatret Gruppe 38 & Jakob Vinkler

9 EPISTLER OG EN BOLLE MED SMELTET OST

Teatret Gruppe 38 og madkunstner Jakob Vinkler byder indenfor til en oplevelse i krydsfeltet mellem mad og scenekunst under Aarhus Festuge

Vi deler ofte vores liv op i faser. Og imellem faserne er overgangene og kriserne. Forandringerne og vendepunkterne. I 9 EPISTLER OG EN BOLLE MED SMELTET OST stiller vi skarpt på overgangene og mellemrummene som værende den naturlige tilstand i livet.

Her smelter et dionysisk måltid sammen med længselsfulde fortællinger og giver smagsmæssige små ekkoer til det, vi hører.

9 EPISTLER OG EN BOLLE MED SMELTET OST er en oplevelse med bordet som scene. Både maden, det iscenesatte bord og fortællingerne, vinen, musikken, sangene, billederne og duftene forholder sig til overgangene i livet, og stimulerer alle sanser i et ligeværdigt samspil.

Så mød sulten og tørstig op til en forestilling, der taler til alle sanser.


JAKOB VINKLER

Jakob Vinkler arbejder med base i Ebeltoft med måltider og rummet omkring måltiderne – samt mødet mellem mennesker gennem måltidet. Han er drivkraften bag en lang række nytænkende og vilde madprojekter, som udspringer fra Østjylland.

Som Jyllands-Posten skrev det i en artikel i 2017:
“Kombinerer du kærligheden til gastronomien med teatrets scenografiske virkemidler og ønsket om at bringe mennesker tættere sammen, ja, så har du Jakob Vinkler.”

Læs artiklen her.


 

Et forunderligt, vellykket middagsselskab, hvor alle sanser tilgodeses gennem følsom musik, poetiske omgivelser, fine fortællinger og forskelligartede smagsindtryk.

Hvad var det, der skete? En så unik oplevelse fortjener måske en helt ny betegnelse. Kendte genrebeskrivelser kan ikke med nogen ret dække det helt sublime, vi var ikke bare vidne til, men en DEL af.

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  Ca. 150 min.
 • Skuespiller/dramatiker

  Bodil Alling
 • Madkunstner

  Jakob Vinkler
 • Komponist/musiker

  Søren Søndberg
 • Vokal

  Laura Stubbe Teglbjærg
 • Opfinder/tekniker

  Søren la Cour
 • Bygger

  Lars K. Olesen
 • Vegetar?

  Vælg billettypen "Vegetarbillet"
 • Allergener

  Vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til allergener
 • NB

  Abonnement-rabat kan ikke benyttes til dette event

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst under Credits & praktisk info nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere