Forestillinger
Køb billet

9 EPISTLER OG EN BOLLE MED SMELTET OST

Teatret Gruppe 38 & Jakob Vinkler

Teatret Gruppe 38 og madkunstner Jakob Vinkler byder indenfor til en oplevelse i krydsfeltet mellem mad og scenekunst.

Vi deler ofte vores liv op i faser. Og imellem faserne er overgangene og kriserne. Forandringerne og vendepunkterne. I 9 EPISTLER OG EN BOLLE MED SMELTET OST stiller vi skarpt på overgangene og mellemrummene som værende den naturlige tilstand i livet. Vi serverer hele herligheden sammen med en fem-retters menu, der smager så vidunderligt, at øjenbrynene ryger helt op i panden.

Her smelter et dionysisk måltid sammen med længselsfulde fortællinger og giver smagsmæssige små ekkoer til det, vi hører.
9 EPISTLER OG EN BOLLE MED SMELTET OST er en oplevelse med bordet som scene. Både maden, det iscenesatte bord og fortællingerne, vinen, musikken, sangene, billederne og duftene forholder sig til overgangene i livet, og stimulerer alle sanser i et ligeværdigt samspil.

Så mød sulten og tørstig op til en forestilling, der taler til alle sanser.

 

JAKOB VINKLER

Jakob Vinkler har base Ebeltoft og arbejder med rummet omkring måltiderne – og med måltidet som et værktøj til at arbejde med mødet mellem mennesker. Han er drivkraften bag en lang række nytænkende og vilde madprojekter, som udspringer fra Østjylland.
Som Jyllands-Posten skrev det i en artikel i 2017:

“Kombinerer du kærligheden til gastronomien med teatrets scenografiske virkemidler og ønsket om at bringe mennesker tættere sammen, ja, så har du Jakob Vinkler.”

Læs artiklen her.

Et sanseberusende middagstræf. Det er genialt.

Et forunderligt, vellykket middagsselskab, hvor alle sanser tilgodeses gennem følsom musik, poetiske omgivelser, fine fortællinger og forskelligartede smagsindtryk.

Det er ganske svært at beskrive en på alle måder magisk totalforestilling - siger jer blot TAK for oplevelsen.

Hvad var det, der skete?
En så unik oplevelse fortjener måske en helt ny betegnelse. Kendte genrebeskrivelser kan ikke med nogen ret dække det helt sublime, vi var ikke bare vidne til, men en DEL af.

Bodil Allings 9 epistler om overgange og store temaer som sorg, glemsomhed, længsel, kærlighed og livets uudgrundelighed, er sammen med Jakob Vinklers små smagsvidundere på tallerkenen, en poetisk oplevelse ud over det sædvanlige.

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  Ca. 150 min.
 • Skuespiller/dramatiker

  Bodil Alling
 • Madkunstner

  Jakob Vinkler
 • Komponist/musiker

  Søren Søndberg
 • Vokal

  Laura Stubbe Teglbjærg
 • Opfinder/tekniker

  Søren la Cour
 • Bygger

  Lars K. Olesen
 • Vegetar?

  Vælg billettypen "Vegetarbillet"
 • NB

  Abonnement-rabat kan ikke benyttes til dette event
 • Allergener

  Vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til allergener

 

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38 i forskellige p-huse . Læs mere