Forestillinger

Barbara Zalewski

Hvem var kvinderne bag gadenavnene på Aarhus Ø?

Pop-op: Barbara Zalewski fra Historiequizzen fortæller om tankerne – og kvinderne – bag de gader på Aarhus Ø, der har fået kvindenavne.  

11 gader på Aarhus Ø har fået navn efter kvinder. Men hvem var de, og hvorfor lige dem?

Hør om tankerne bag gadenavnene, og om alle de helt almindelige eller helt usædvanlige kvindeliv de vidner om.

Historiker Barbara Zalewski tager os med på et underholdende visit hos den smukke frue, kommunisten, de strenge frøkener, de satte husmødre og et par berømtheder – 150 års sørgmuntre livsløb.

Barbara Zalewski er ph.d. i historie og har skrevet et hav af historiske bøger, deriblandt en historisk kogebog skrevet i et samarbejde med Prins Henrik – og så hun er kendt fra Historiequizzen på DR.

 


Hold øje!

Teatret Gruppe 38 er et lille teater med stort udsyn. Derfor præsenterer vi både danske og internationale forestillinger, så I kan opleve noget af dét, I ikke vidste fandtes. Ud over vores faste teaterprogram, åbner vi også dørene for andre intime og indholdsrige oplevelser i løbet af sæsonen – som vi eller vores samarbejdspartnere præsenterer.

Det gælder fx vores egne pop-op-arrangementer som disse, og de events Doc Lounge Aarhus afholder, når de præsenterer internationalt anerkendte dokumentarfilm i vores lokaler.

Følg med her på hjemmesiden, på sociale medier og via vores månedligt udsendte nyhedsbrev, som du hurtigt kan tilmelde dig her. 


 

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  Ca. 60 min.
 • Foredragsholder

  Barbara Zalewski
 • Enhedspris

  100,-

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan.
Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolbrugere – i så fald er det oplyst under Info nederst på den enkelte forestillings side her på hjemmesiden.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra teatret mod betaling i områdets mange parkeringskældre og parkeringspladser. Læs mere