Forestillinger

Off / Off Production

J O B – et enkelt menneske

Forestillingen åbner ENESTÅENDE – Solo Performance Festival 2019

Med Ina-Miriam Rosenbaum

En intens, musikalsk, humoristisk og dramatisk fortælling om emigrantens vandring fra den gamle verden, til den ny. En højaktuel universel historie om, hvordan det enkelte menneske håndterer mødet med en ny kultur, et nyt sprog – et nyt liv.

Forestillingen er skabt i en form af dramatiserede scener, fortællerlag og original kletzmer musik skrevet af Singh & Goldschmidt, der medvirker på scenen.
Den reumertvindende skuespiller Ina-Miriam Rosenbaum spiller samtlige roller
i det farverige persongalleri.

Ina-Miriam Rosenbaum modtog i juni 2018 Årets Reumert for bedste kvindelige hovedrolle for hendes roller i denne forestilling.

Ina-Miriam Rosenbaum er fortræffelig, fabelagtig og enestående. De to musikere skaber et verdensrum af toner og lyde – det er skarpt og eminent.

 • Aldersgruppe:

  Unge og voksne
 • Varighed:

  85 min.
 • Medvirkende

  Ina-Miriam Rosenbaum
  Anders Singh Vesterdahl (accordion)
  Henrik Goldschmidt (obo og klarinet)
 • Instruktør

  Rolf Heim
 • Forfatter

  Manuskript efter Joseph Roths roman 'Karen-Maria Bille'
 • Spilletider

  25. okt. kl. 19.30

Handikapfaciliteter

Teatret har indgang med rampe. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du sidder i kørestol. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Parkeringsforhold

Nogle af de nærmeste parkeringsmuligheder er Navitas, Dokk1 og Parkeringshus Nørreport Aarhus – alle i gangafstand fra teatret. Læs mere om parkeringszoner, parkeringspladser og parkeringspriser i Aarhus.