Forestillinger

Teatret Gruppe 38, Terrapin Puppet Theatre, Trickster-p

All This Coming and Going

Vi præsenterer All This Coming and Going som en del af Aarhus Lydkunstfestival 2020 ved Bassin 7 på Aarhus Ø.

Havet har fascineret os i årtusinder.
Det milde og gavmilde, brutale og grådige hav.

Den mystiske og mytiske horisont har givet os drømme om fjerne kyster og eksotiske landskaber, der ligger gemt udenfor øjets rækkevidde.

All This Coming and Going er et bibliotek uden bøger, der fortæller myter og historier om den sidste rejse; mirakler; gåder, hjertegribende ængstelse; stille gråd, skibsforlis og frydeskrig.

Vi inviterer publikum til at fordybe sig i havets mysterier og betydning for menneskets forståelse af sig selv, når vi åbner dørene til høreinstallationen under Aarhus Lydkunstfestival den 22.-23. august kl. 19:30 – ca. 21:00.

Biblioteket er en lille del af en meget stor teaterinstallation, som Teatret Gruppe 38 opførte, i samarbejde med tasmanske Terrapin Puppet Theatre og schweiziske Trickster-p, først på Aarhus Ø under Aarhus 2017 – Europæisk Kulturhovedstad, og siden på den store kunstfestival Dark MoFo Festival i Hobart, Tasmanien.


Begivenheden er gratis, kræver ikke tilmelding og publikum bestemmer selv varigheden af besøget. Drikkevarer kan købes i Teatret Gruppe 38’s foyer i hele åbningstiden.


 

Fyldt af stemninger af havets vældige kræfter og hemmelighedsfulde luner.

Går du ind i installationen kaldet “Library” får du fortællinger. Fortællinger om skibsforlis og død – og om livet ved og med havet. Fortalt direkte ind i øregangen gennem høretelefoner.

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  Ca. 30 min.
 • Pris

  Gratis
 • NB

  Der kan forekomme ventetid grundet begrænset plads i salen.
  Der kan købes drikkevarer i teatrets foyer i hele åbningstiden.

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst under Credits & praktisk info nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere