Forestillinger

All This Coming and Going

Teatret Gruppe 38, Terrapin Puppet Theatre, Trickster-p

Vi præsenterer All This Coming and Going som en del af Aarhus Lydkunstfestival 2020 ved Bassin 7 på Aarhus Ø.

Havet har fascineret os i årtusinder.
Det milde og gavmilde, brutale og grådige hav.

Den mystiske og mytiske horisont har givet os drømme om fjerne kyster og eksotiske landskaber, der ligger gemt udenfor øjets rækkevidde.

All This Coming and Going er et bibliotek uden bøger, der fortæller myter og historier om den sidste rejse; mirakler; gåder, hjertegribende ængstelse; stille gråd, skibsforlis og frydeskrig.

Vi inviterer publikum til at fordybe sig i havets mysterier og betydning for menneskets forståelse af sig selv, når vi åbner dørene til høreinstallationen under Aarhus Lydkunstfestival den 22.-23. august kl. 19:30 – ca. 21:00.

Biblioteket er en lille del af en meget stor teaterinstallation, som Teatret Gruppe 38 opførte, i samarbejde med tasmanske Terrapin Puppet Theatre og schweiziske Trickster-p, først på Aarhus Ø under Aarhus 2017 – Europæisk Kulturhovedstad, og siden på den store kunstfestival Dark MoFo Festival i Hobart, Tasmanien.


Begivenheden er gratis, kræver ikke tilmelding og publikum bestemmer selv varigheden af besøget. Drikkevarer kan købes i Teatret Gruppe 38’s foyer i hele åbningstiden.


 

Fyldt af stemninger af havets vældige kræfter og hemmelighedsfulde luner.

Går du ind i installationen kaldet “Library” får du fortællinger. Fortællinger om skibsforlis og død – og om livet ved og med havet. Fortalt direkte ind i øregangen gennem høretelefoner.

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  Ca. 30 min.
 • Pris

  Gratis
 • NB

  Der kan forekomme ventetid grundet begrænset plads i salen.
  Der kan købes drikkevarer i teatrets foyer i hele åbningstiden.