Forestillinger

LitX: Mød poeterne Mads Mygind og Johs Thorst på Aarhus Ø

Literature Xchange/Johs Thorst/Mads Mygind

Literature Xchange præsenterer:
De to Aarhus forfattere læser op i bydelen Aarhus Ø – engageret og lige på.
Kom med til Walk og oplæsning langs havnens bassiner og hos Teatret Gruppe 38

Johs Thorst poetiserer havnens liv og indbyggere gennem fortællinger og oplæsning fra digtsamlingerne Vejen til Ø (2021) og Stedsans (2023). Thorst har mange oplæsninger bag sig, modtager støtte fra Statens Kunstfond, er arrangør ved LitX, Aarhus Internationale Litteraturfestival.

Mads Mygind læser fra sin nye digtsamling Min hule hånd (2023) om at være menneske i forskellige relationer: På arbejdspladsen, i parforholdet og i hospitalsvæsenet. Og ikke mindst: I sit helt eget selskab, hvor tvivlen og håbløsheden kan være størst.
Bogen består af en række rørende, absurde og humoristiske scener, der tilsammen udgør den poetiske fortælling.

Mads Mygind har udgivet en række digtsamlinger, er Mag i litteratur og underviser i skrivning/litteratur. Han har modtaget støtte og legater fra Statens Kunstfond, Århus Kommune, og hans digtsamling Til den lyse morgen er oversat til fransk.

Et Litx-arrangement: Køb billet på festivalen hjemmeside

Arrangementet er en del af Aarhus Internationale Litteraturfestival LitX, der finder sted fra den 8. til 18. juni 2023.  Du kan købe billet for 30,- på festivalens hjemmeside.

Arrangementet starter på pladsen foran Teatret Gruppe 38 kl. 14.00.  lørdag den 10. juni.

 

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38 i forskellige p-huse . Læs mere