Forestillinger

Scenkonst Sörmland – Rolf Lydahl med orkester

Luk ørerne op for noget godt!

En del af ENESTÅENDE – Solo Performance Festival 2017

Med öran känsliga för skönt – et sprudlende musikalsk eventyr i én akt.

Dette er en usædvanlig kærlig, morsom og varmhjertet teatralsk koncert, der vækker publikums mod til at være til stede i nuet.

Luk ørerne op for noget godt! er en musikforestilling, der i stil og tone ligger i forlængelse af den serie af populære forestillinger, som Rolf Lydahl igennem mange år har skabt i samarbejde med Torbjörn Grass. De to kunstnere er kendte for deres nyfortolkninger af den svenske visetraditions sangskat, der er formet af navne som Evert Taube, Barbro Hörberg, Peps Persson.

Med musik og tekst af blandt andre Allan Edwall, Peps Persson og Barbro Hörberg fanges øjebliksbilleder, som vi kan genkende os selv i. En følelseskavalkade med stor genkendelsesfaktor, og en energi som forhåbentlig får os til at mærke, hvordan livet trænger sig på. Snyd ikke dig selv for denne livsbekræftende oplevelse.

Forestillingens soloartist er den svenske skuespiller og sanger Rolf Lyhdal, der af mange i Danmark vil være kendt for de gentagne besøg med forestillingen Chansons Francaises. Rolf Lydahl er derudover også en stor musicalstjerne i Sverige.

NB: Forestillingen opføres på svensk.


Spilletider

14. marts 2017 kl. 19.30


 

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  50 min.
 • Vokal

  Rolf Lydahl

 • Guitar

  Torbjörn Grass
 • Obo

  Anette Kumlin
 • Violin

  Camilla Arvidsson
 • Klarinet

  Nils-Åke Pettersson
 • Kontrabas

  Pal Johnson
 • Varighed

  50 min.

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling. Enkelte forestillinger kan være uegnede for kørestolbrugere – i så fald er det oplyst under ‘Info’ på den enkelte forestillings side her på hjemmesiden.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra teatret mod betaling i områdets parkeringskældre og på diverse parkeringspladser – fx på Thit Jensens Gade (drej til højre fra Bernhard Jensens Blvd.), hos Navitas, Q-park ved Havnens Perle og Q-park ved Z-huset.

Derudover er der midlertidige gratis parkeringsbåse, der kan benyttes i min. 3 timer, på Bernhard Jensens Blvd., hvor letbanen i fremtiden skal anlægges.

Har du spørgsmål angående parkering, er du altid velkommen til at kontakte os.