Forestillinger

Otto

Et musikalsk, grusomt og gakket eventyr om grådighed

Der var engang en mand og en kone, der så brændende ønskede sig et barn. En dag fandt manden en kævle ude i skoven, der grangiveligt lignede et barn. De tog ham til sig og kaldte ham Otto, og de elskede ham meget højt. Men Otto havde en uhyggelig appetit …
Frit efter det tjekkiske eventyr Otesanek.

Forestillingen om dette skæbnesvangre ønskebarn er vidunderligt velsmurt … Musikalsk bliver eventyrforestillingen også en oplevelse af de særligt helstøbte. Teateravisen

Otto af Teater Morgana og Teater Nordkraft er en forunderlig forestilling om at ønske sig noget brændende – og så blive fortvivlet over at få det. Iscenesat med folkeeventyrets herlige brutalitet.

 • Aldersgruppe:

  Voksne og børn fra 7 år
 • Varighed:

  45 min.
 • Medvirkende

  Margit Szlavik
  Kaj Pedersen
  Bastian Popp
 • Instruktør

  Alex Byrne
 • Rekvisitmager

  Ellen Høyer
 • Spilletider

  21. okt. kl. 15.00
  22. okt. kl. 10.00 & 11.30
  23. okt. 11.30 & 17.00

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling. Enkelte forestillinger kan være uegnede for kørestolbrugere – i så fald er det oplyst under ‘Info’ på den enkelte forestillings side her på hjemmesiden.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra teatret mod betaling – fx hos Navitas, Q-park ved Havnens Perle og Q-park ved Z-huset. Se her.