Forestillinger

Teatret Møllen

Palle stadig alene i verden

Hvad ville du gøre, hvis du var Palle alene i verden?

Palle blev helt alene i verden for første gang i 1942, hvor den ikoniske fortælling om drengen, der vågende op til en tom verden, udkom.

76 år senere møder vi Palle igen. Han er gammel, træt, og bor på et plejehjem. Pludselig en morgen vågner han op for at indse, at han endnu engang er helt alene i verden.

Snart må Palle tage alle kreative metoder i brug for at holde ensomheden ud. Heldigvis har han en musikalsk sjæl og en god fantasi, men hvor længe kan musikken og historierne holde ensomheden på afstand? Og er Palle virkelig dømt til at være helt alene i de sidste år af sit liv?

Palle stadig alene i verden ligner en tilbagevenden til Møllen Classic med en let skrabet scenografi, og det klæder forestillingen, hvor Klaus Andersen veksler mellem fortid og nutid på elegant vis, og budskabet står klart uden at møve sig på.

Klaus Andersen imponerer i denne monolog. Palle er ægte, og virkeligheden trænger tydeligt igennem i karakteren.

Skuespiller Klaus Andersen gør her et mesterstykke.

 • Aldersgruppe:

  Voksne og unge fra 15 år
 • Varighed:

  60 min.
 • Medvirkende

  Klaus Andersen
 • Instruktør

  Ole Sørensen
 • Dramatiker

  Brian Wind-Hansen
 • Spilletider

  18.-19. feb. 2020
  18. feb. kl. 17
  19. feb. kl. 19.30
 • Seniorteater 55+

  Man skulle tro, at det var løgn; forestilling, en kop kaffe/te og et stykke kage for 70 kr. Et tilbud for alle unge mennesker på 55+ til forestillingen den 118. feb. kl. 17.

  *Vælg ”seniorbillet" ved bestilling. Der er et begrænset antal seniorbilletter til rådighed.

Handikapfaciliteter

Teatret har indgang med rampe. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du sidder i kørestol. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Parkeringsforhold

Nogle af de nærmeste parkeringsmuligheder er Navitas, Dokk1 og Parkeringshus Nørreport Aarhus – alle i gangafstand fra teatret. Læs mere om parkeringszoner, parkeringspladser og parkeringspriser i Aarhus.