Forestillinger

Jesper Lohmann & co.

Sange fra en fribytter

En del af ENESTÅENDE – Solo Performance Festival 2017

Jesper Lohmann fortolker Tom Kristensen.

Tom Kristensen var en inkarneret storbypoet, som mange især kender som forfatteren bag romanen Hærværk. Det er i samme miljø, vi møder vores fribytter i skikkelse af Jesper Lohmann. En søgende sjæl der spørger sig selv, om det er tilladeligt at være kunstner og så at sige sætte sig uden for samfundet for blot at beskrive det?

Vi følger en fribytters odyssé gennem Københavns natteliv i røgfyldte beværtninger med alkohol, kvinder og drømme om storhed. I ord og toner bliver vi vidne til en mands forvandling fra rebelsk poet i en Københavnsk jazztid til tørlagt livsklog forfatter og litteraturanmelder på en ø i det sydfynske øhav.

Til at ledsage sig har Jesper Lohmann allieret sig med pianist og komponist Bjarne Sahl og kontrabassist Eva Malling.

Jesper Lohmann har udover sit virke som skuespiller efterfølgende haft stor succes som sanger og performer. Ikke mindst med Four Jacks Show sammen med Keld Heick, Stig Rossen og Jesper Asholt.


Spilletider

13. marts 2017 kl. 19.30


 

Lohmann minder om en ung Preben Neergaard, har samme fandenivoldske slambert-charme, samme dramatiske udtryksfulde ansigt og lokkende farlighed i blikket.

Jesper Lohmann spiller på hele spektret og gennemlever Tom Kristensens undergangsvisioner, så man tror på det.

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  70 min.
 • Medvirkende

  Jesper Lohmann
 • Komponist

  Bjarne Sahl
 • Musikere

  Bjarne Sahl (piano)
  Eva Malling (kontrabas)
 • Instruktører

  Susanne Storm
  Jesper Lohmann

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling. Enkelte forestillinger kan være uegnede for kørestolbrugere – i så fald er det oplyst under ‘Info’ på den enkelte forestillings side her på hjemmesiden.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra teatret mod betaling i områdets parkeringskældre og på diverse parkeringspladser – fx på Thit Jensens Gade (drej til højre fra Bernhard Jensens Blvd.), hos Navitas, Q-park ved Havnens Perle og Q-park ved Z-huset.

Derudover er der midlertidige gratis parkeringsbåse, der kan benyttes i min. 3 timer, på Bernhard Jensens Blvd., hvor letbanen i fremtiden skal anlægges.

Har du spørgsmål angående parkering, er du altid velkommen til at kontakte os.