Forestillinger

Teater V/ Victor Marcussen

Svar på Helgas brev

En del af ENESTÅENDE – Solo Performance Festival 2019

Hvorfor begærer en mand hele livet en anden kvinde, end sin egen kone, uden at gøre noget ved det?

På kanten af sit liv skriver den 90-årige Bjarni et brev til sin elskede Helga. Kvinden han aldrig fik, men på sin egen måde forblev tro hele livet. Deres smukke, men korte kærlighedshistorie folder sig ud i erindringsglimt og river op i gamle sår fra et langt liv. Det er en historie, der minder os om, at det er i revnerne og sprækkerne, at lyset og livet slipper ind.

Med denne forestilling markerer Victor Marcussen sit 40-års skuespillerjubilæum.

Forestillingen er baseret på Bergsveinn Birgissons anmelderroste roman, som i 2012 var nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris.


Er du i tvivl om, hvilke billettyper, du skal vælge? Bliv klogere.


 

Drøm hele livet. Livsdrømme er vigtige for et menneske, og bogen, og nu forestillingen, skildrer kønt, hvordan Bjarnis kærlighedslængsel kom til at opfylde hans liv, så det overskygger hverdagen

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  75 min.
 • Medvirkende

  Victor Marcussen
 • Instruktør

  Kirsten Peuliche
 • Baseret på roman af

  Bergsveinn Birgisson
 • Oversat af

  Kim Lembek
 • Spilletider

  2. nov. kl. 19.30

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling. Enkelte forestillinger kan være uegnede for kørestolbrugere – i så fald er det oplyst under ‘Info’ på den enkelte forestillings side her på hjemmesiden.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra teatret mod betaling i områdets parkeringskældre og på diverse parkeringspladser – fx på Thit Jensens Gade (drej til højre fra Bernhard Jensens Blvd.), hos Navitas, Q-park ved Havnens Perle og Q-park ved Z-huset.

Derudover er der gratis parkeringsbåse, der kan benyttes i op til 3 timer (ubegrænset efter kl. 18.00), på Bernhard Jensens Blvd., hvor letbanen i fremtiden skal anlægges.

Har du spørgsmål angående parkering, er du altid velkommen til at kontakte os.