Forestillinger

Teatret Gruppe 38

Trilogien

Under en turné til London i 2010 kom Bodil Alling og Catherine Poher forbi et loppemarked og fik øje på et gammelt, slidt, både smukt og grimt dukkehus, som de forelskede sig i. Det er svært at sige hvorfor, men det talte til dem begge, selvom – eller måske fordi – det lå lidt fortabt og forslidt, som om ingen havde bekymret sig om det i årevis. Bodil og Catherine bekymrede sig om det og købte det og gav det en værdig historie.

Det værste er at blive forladt og aldrig blive fundet igen.

Det blev arbejdstitlen på den første forestilling, som senere skulle vise sig at blive til en trilogi om tre store livsafgørende følelser:

Frygt, vrede og kærlighed.

Jeg er ikke bange for noget

Historien om huset, der blev til en prik

Jeg kan bedst li’ når du er her

Hver forestilling kan ses som et selvstændigt værk, men hvis man ser alle tre, vil man se, at de tilsammen danner et forløb, der får den enkelte forestilling til at vokse. Du kan opleve alle tre med ca. en måneds mellemrum, men du kan også uden problemer se forestillingerne uafhængigt af hinanden.

I slutningen af forløbet præsenterer vi en artist talk, hvor Bodil Alling og Catherine Poher vil fortælle om, hvordan og hvorfor de tre forestillinger kom til verden.

Vi glæder os til at byde jer indenfor.

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan uden høje dørtrin.
Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst under Info nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere