Forestillinger

Teatret Gruppe 38

TRILOGIEN

Oplev forestillings-trilogi om tre store livsafgørende følelser

Under en turné til London i 2010 kom skuespiller Bodil Alling og instruktør Catherine Poher forbi et loppemarked og fik øje på et gammelt, slidt, både smukt og grimt dukkehus, som de forelskede sig i.

Det er svært at sige hvorfor, men det talte til dem begge, selvom – eller måske fordi – det lå lidt fortabt og forslidt, som om ingen havde bekymret sig om det i årevis. Bodil og Catherine bekymrede sig om det og købte det og gav det en værdig historie.

Det værste er at blive forladt og aldrig blive fundet igen.

Det blev arbejdstitlen på den første forestilling, de sammen skabte med det forladte hus som udgangspunkt. Forestillingens titel blev Jeg er ikke bange for noget, og senere skulle forestillingen vise sig at blive første del af en trilogi om tre store livsafgørende følelser: Frygt, vrede og kærlighed.

I denne sæson kan du som noget helt særligt opleve alle tre forestillinger i trilogien, og på tre udvalgte datoer, afholder teatret en artist talk efter de enkelte forestillinger.


Trilogien og artist talks

Jeg er ikke bange for noget (frygt)
Artist talk efter forestillingen 1. februar kl. 19.30

Historien om huset, der blev til en prik (vrede)
Artist talk efter forestillingen 8. marts kl. 19.30

Jeg kan bedst li’ når du er her (kærlighed)
Artist talk efter forestillingen 3. maj kl. 19.30

OBS: Se alle tre forestillinger for kun 255,- med billettypen abonnement-billet.


Hver forestilling kan ses som et selvstændigt værk uafhængigt af de to andre, men hvis man oplever alle tre, vil man se, at de tilsammen danner et forløb, der får den enkelte forestilling til at vokse.

Vi glæder os til at byde jer indenfor.


 

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan uden høje dørtrin.
Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst under Info nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere