Forestillinger

Sort/Hvid

TRUE.STORY

En del af ENESTÅENDE – Solo Performance Festival 2017 

Urpremiere.
Ny forestilling af Christian Lollike og Nanna Cecilie Bang.

“Når jeg først åbner mig, skal du bare se.”

Der står en kvinde foran sit publikum. Hun vil have, at de skal kunne lide hende – forstå hende. De skal grine. Men mest af alt skal de bare fatte, hvor grotesk det kan føles at være hende. Derfor tager hun dem med rundt i de mest absurde og afsindige afkroge af livet.

TRUE.STORY er tragikomisk stand-up om et vanvittigt kvindeliv. En helt ny forestilling skrevet og fremført af det unge skuespillertalent Nanna Cecilie Bang, der vandt en talentpris ved uddelingen af Årets Reumert i 2015.

TRUE.STORY iscenesættes af den anerkendte instruktør og teaterleder Christian Lollike og har urpremiere i forbindelse med ENESTÅENDE – Solo Performance Festival 2017.

Sort/Hvid er det tidligere Café Teatret i København.


Spilletider

11. marts 2017 kl. 19.30


 

  • Aldersgruppe:

    Voksne
  • Medvirkende og dramatiker

    Nanna Cecilie Bang
  • Instruktør

    Christian Lollike

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling. Enkelte forestillinger kan være uegnede for kørestolbrugere – i så fald er det oplyst under ‘Info’ på den enkelte forestillings side her på hjemmesiden.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra teatret mod betaling i områdets parkeringskældre og på diverse parkeringspladser – fx på Thit Jensens Gade (drej til højre fra Bernhard Jensens Blvd.), hos Navitas, Q-park ved Havnens Perle og Q-park ved Z-huset.

Derudover er der midlertidige gratis parkeringsbåse, der kan benyttes i min. 3 timer, på Bernhard Jensens Blvd., hvor letbanen i fremtiden skal anlægges.

Har du spørgsmål angående parkering, er du altid velkommen til at kontakte os.