Forestillinger

Sort/Hvid

TRUE.STORY

En del af ENESTÅENDE – Solo Performance Festival 2017 

Urpremiere.
Ny forestilling af Christian Lollike og Nanna Cecilie Bang.

“Når jeg først åbner mig, skal du bare se.”

Der står en kvinde foran sit publikum. Hun vil have, at de skal kunne lide hende – forstå hende. De skal grine. Men mest af alt skal de bare fatte, hvor grotesk det kan føles at være hende. Derfor tager hun dem med rundt i de mest absurde og afsindige afkroge af livet.

TRUE.STORY er tragikomisk stand-up om et vanvittigt kvindeliv. En helt ny forestilling skrevet og fremført af det unge skuespillertalent Nanna Cecilie Bang, der vandt en talentpris ved uddelingen af Årets Reumert i 2015.

TRUE.STORY iscenesættes af den anerkendte instruktør og teaterleder Christian Lollike og har urpremiere i forbindelse med ENESTÅENDE – Solo Performance Festival 2017.

Sort/Hvid er det tidligere Café Teatret i København.


Spilletider

11. marts 2017 kl. 19.30


 

  • Aldersgruppe:

    Voksne
  • Medvirkende og dramatiker

    Nanna Cecilie Bang
  • Instruktør

    Christian Lollike

Handikapfaciliteter

Teatret har indgang med rampe. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du sidder i kørestol. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Parkeringsforhold

Nogle af de nærmeste parkeringsmuligheder er Navitas, Dokk1 og Parkeringshus Nørreport Aarhus – alle i gangafstand fra teatret. Læs mere om parkeringszoner, parkeringspladser og parkeringspriser i Aarhus.