Forestillinger

Teatret Gruppe 38

Vinterkoncert: Mens vi længes

Mange af os længes, når vinteren er over os. En længsel, der suger sig fast i både livrem og seler. Og vi længes nok mere end normalt i år.

Vi kan længes efter sne og klar frost i januar – eller forårets komme?
HVORNÅR KOMMER DET?!!

Måske længes vi efter en verden, der var engang; eller den altoverskyggende kærlighed.
Eller bare et stykke med ost pyntet med et stykke skælvende sky.

Vi byder indenfor til en vinterkoncert, hvor musik, sange og tekster alle kredser om længslen, uroen og glæden i kroppen. Og: LÆNGSLEN EFTER DE ANDRE!

Vores to pianister fra efterårets sensommer-koncert Søren Søndberg og Niels Søren Hansen flankeres her af skuespillerne Bodil Alling og Margrethe Manley.

Velkommen.


Pop-op-event

Eventet er en del af vores pop-op-program, som vi planlægger løbende for at kunne få plads til mere spontanitet  – ud fra en ambition om at tilbyde et mere varieret udbud af nærværende, relevante og substansrige oplevelser.


Køb billet med sindsro

Din billet flyttes med/refunderes, hvis forestillingen flyttes grundet nedlukning – så længe vi får besked inden den i sådanne tilfælde angivne svarfrist.

Bemærk også, at vi har et begrænset antal billetter i salg grundet corona-restriktioner, så derfor opfordrer vi til, at publikum køber billet i god tid.


 

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  Ca. 90 min.
 • Musikere

  Niels Søren Hansen
  Søren Søndberg
 • Skuespillere

  Margrethe Manley
  Bodil Alling
 • Teknikere

  Søren Søndberg
  Søren la Cour

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan.
Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolbrugere – i så fald er det oplyst under Info nederst på den enkelte forestillings side her på hjemmesiden.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra teatret mod betaling i områdets mange parkeringskældre og parkeringspladser. Læs mere