Forestillinger

Cie Sacrékripa

Vú

En del af ENESTÅENDE – Solo Performance Festival 2019

En tragikomisk, ordløs “stand-up-forestilling” om det moderne menneskes umulige behov for kontrol og forudsigelighed i en kaotisk verden.

Tilsyneladende helt almindelige, harmløse objekter, som er ganske uundværlige, tager magten fra vores skuespiller, så det simple bliver umådeligt vanskeligt. En tankevækkende, ordløs forestilling om altings mening, hverdagens besættelser og små tvangstanker.

er en ordløs, fransk forestilling fra kompagniet Cie Sacrékripa, der kommer fra Touluose og har turneret over det meste af Europa.

”Fuld af glæde og latter. Mit liv føltes bedre - en virkning, som kun rigtig godt teater kan fremkalde."

 • Aldersgruppe:

  Voksne og børn fra 7 år
 • Varighed:

  45 min.
 • Af og med

  Etienne Manceau
 • Tekniker

  Sylvain Cousin
 • Spilletider

  26. okt. kl. 19.30

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling. Enkelte forestillinger kan være uegnede for kørestolbrugere – i så fald er det oplyst under ‘Info’ på den enkelte forestillings side her på hjemmesiden.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra teatret mod betaling i områdets parkeringskældre og på diverse parkeringspladser – fx på Thit Jensens Gade (drej til højre fra Bernhard Jensens Blvd.), hos Navitas, Q-park ved Havnens Perle og Q-park ved Z-huset.

Derudover er der gratis parkeringsbåse, der kan benyttes i op til 3 timer (ubegrænset efter kl. 18.00), på Bernhard Jensens Blvd., hvor letbanen i fremtiden skal anlægges.

Har du spørgsmål angående parkering, er du altid velkommen til at kontakte os.