Den sorte kat

Pop-op: Få dit behov for gys dækket med denne musikalske iscenesættelse af Edgar Allen Poe’s grumme novelle, som spiller aftenen før Allehelgensaften

“Jeg har altid holdt af dyr – men det er et særkende ved særligt sensitive børn”

Den sorte kat er baseret på Edgar Allan Poe’s gysende novelle af samme navn, og forestillingen handler om et menneske i frit fald, der hjemsøges af sine ugerningers ofre – og som har noget vigtigt på hjertet.

Skuespiller Niels Anders Manley er akkompagneret af cellist Benedikte Borum på scenen. Den sorte kat har tidligere spillet på Betty Nansen og på Aalborg Teater.


Hold øje!

Teatret Gruppe 38 er et lille teater med stort udsyn. Derfor præsenterer vi både danske og internationale forestillinger, så I kan opleve noget af dét, I ikke vidste fandtes. Ud over vores faste teaterprogram, åbner vi også dørene for andre intime og indholdsrige oplevelser i løbet af sæsonen – som vi eller vores samarbejdspartnere præsenterer.

Det gælder fx vores egne pop-op-arrangementer som disse, og de events Doc Lounge Aarhus afholder, når de præsenterer internationalt anerkendte dokumentarfilm i vores lokaler.

Følg med her på hjemmesiden, på sociale medier og via vores månedligt udsendte nyhedsbrev, som du hurtigt kan tilmelde dig her.