EUTOPIA

Spil med, når Trickster-p forvandler vores teatersal til et smukt, interaktivt brætspil under Aarhus Festuge.
Her kan du og dine ledsagere bruge fantasien til at udforske forskellige fremtids-scenarier og verdener i et let og legende format.

Teatret Gruppe 38 inviterer dig ind til en medrivende forestilling, der kombinerer spildesign og scenekunst.
Med brætspillets legende og uforpligtende rammer giver EUTOPIA dig mulighed for at udforske komplekse spørgsmål om menneskets plads i verden, social ulighed, klima, og biodiversitet.
Her får du en deltagende, dragende oplevelse, der aldrig er den samme fra spil til spil.

EUTOPIA er uden løftede pegefingre. Her er mennesker hverken verdens centrum eller ubudne gæster, naturen bør beskyttes fra.
Det er op til dig og de andre spillere at bruge jeres nysgerrighed og personlige erfaringer til at foretage næste træk.
Spørgsmålet er, hvilke verdener, spillerne kan skabe i dette rum, hvor spilleregler og udfald også påvirker slagets gang.

Gennem performance, installation og spildesign omdanner EUTOPIA teatret til et tankevækkende spil, du ikke kan undgå at involvere dig i – og reflektere over efterfølgende.

OBS: EUTOPIA er en del af programmet for vores nye sæson 2024-25. Billetsalget starter først 2. maj 2024. 

 

TRICKSTER-P

Trickster-p opstod ud fra mødet mellem kunstnerne Cristina Galbiati og Ilija Luginbühl. Sammen skubber de til grænserne for scenekunstens genrer, når de arbejder med store emner i dragende rum og fortællinger, der taler til alle sanser.
Deres værker indtager for det meste hele rum eller byrum, og de arbejder meget billedligt og med helstøbte lydsider.

Når du træder ind i ét af Trickster-p’s værker, får du en gennemført, æstetisk oplevelse, der efterlader dig med en følelse af eftertænksomhed, wow-ness
og en glæde over, hvordan hver detalje var nøje gennemtænkt.

Blandt deres værker er der performances og installationer, som er blevet oversat til mange sprog og er blevet præsenteret i mere end 30 lande i Europa, Asien, Australien, Nord- og Sydamerika.
Trickster-p er medproducent på installations-forestillingen ALL THIS COMING AND GOING på Pier 3 på Aarhus Ø undr Aarhus – Europæisk Kulturhovedstad 2027.
De skulle også, for få år siden, have besøgt os med installationen BRÆNDENÆLDER, der desværre blev aflyst grundet covid-19.