Rue d’Orchampt

Oplev dette fortryllende forundringskabinet i særklasse på Teatret Gruppe 38 under ILT Festival 21 

Det er ikke ofte, du har muligheden for at opleve franske Groupe Zur’s internationalt anerkendte forestillinger i Aarhus. Men under ILT Festival 21 har du chancen, når de besøger byen med Rue d’Orchampt – en forestilling og installation, som den besøgende er inviteret til at gå på opdagelse i.

Det ligner et hus. Et magisk hus med et spejl, der reflekterer et ansigt, som ikke er dit eget; et vindue, der kaster underlige skygger; en person, der vender på hovedet, når han drikker te og en kolibri, der dukker frem i et vandfald af fint sand.

Publikum inviteres også om bag kulisserne og kan være med til at skabe installationens magi sammen med kunstnerne.

Teaterleder Bodil Alling siger om oplevelsen:

“Rue d’Orchampt er et forundringskabinet, som både har en forunderlig forside og en betagende bagside. Først en tur rundt i et vidunderligt univers, hvor små mærkværdigheder bliver til de forunderligste ting. Derefter om på bagsiden og se, hvordan alle herlighederne bliver transformeret – hvilket er omend endnu mere sært og fortryllende. Det er som at træde ind i en revne i tiden. Eller som at bevæge sig rundt i en tid, der ikke rigtig findes.”


Billetsalget administreres af ILT Festival. Festivalens billetservice er lokaliseret på Teatret Svalegangen og kan kontaktes på 86 13 88 66. Man.-tors. kl. 13.00-16.00 og
fre. kl. 13.00-15.00.


COVID-19-forholdsregler – vi passer på dig

Du kan trygt tage til ILT Festival 2021 – Festivalen tager alle forholdsregler for at passe godt på dig og de andre gæster.

En forestilling som Groupe Zur’s Rue d’Orchampt er en installation, som den besøgende er inviteret til at gå på opdagelse i, og du skal ikke være bange for at lade dine børn røre installationen og lege, alt det, de vil – alt bliver sprittet af, personalet holder passende afstand og har masker på.

 

ILT FESTIVAL 2023

ILT trækker noget af det bedste og mest spektakulære scenekunst fra hele verden til Aarhus, og byder på oplevelser og overraskelser for alle i både teatersale og på gadeplan.

Festivalen arrangeres af Aarhus Teater, Teatret Svalegangen og Teatret Gruppe 38 i samarbejde med en lang række lokale samarbejdspartnere.

Køb dit armbånd til ILT Festival nu
Begrænset antal armbånd i salg

Allerede nu kan du sikre dig årets festivalarmbånd til ILT Festival 2023, og få 25% rabat på alle dine billetter, hvad enten du skal se fantastisk scenekunst hos os eller en af byens andre scener.

Der er et begrænset antal festivalarmbånd i salg, og hvert armbånd koster 100 kr. og giver følgende fordele:
  • Adgang til at købe billetter til festivalens forestillinger med 25 % rabat
  • Adgang til at købe billetter 24 timer før alle andre
  • 25 % rabat i festivalbaren