ARTISTISK SYNGEVARITÉ

Koefoed og Netterstrøm er to fuldmodne komikere, som opfører en morsom, ironisk og livsbekræftende artistisk varieté.

I denne uforudsigelige livsmosaik oplever du frk. Koefoed og fru Netterstrøms umiddelbare, bramfrie fremtoning.

Du vil undre dig og forbavses over deres gode humør og færdigheder.

De to kvinder udøver smidighedsdressur og lader deres humørsvingninger få udgangstilladelse.

Bag det artistiske ydre gemmer sig et uroligt sjæleliv, traumer og ambivalente følelser.
De uundgåelige skavanker finder nemlig deres egne dramatiske veje.

Længslen efter en accept af kroppens og psykens besynderlige udposninger spænder ben, og livets realiter og forventninger kolliderer konstant.

Denne tilsyneladende tragiske kamp skildres af disse sjælens klovne, gennem et meget personligt, lunt, modigt og humoristisk udtryk.

Se denne charmerende varieté, som du ikke kan undgå at overgive dig til, når du genkender dine egne mere eller mindre succesfulde bestræbelser på at finde mening i livets absurditeter.

 

Koefoed og Netterstrøm

Kofoed og Netterstrøm er splittergale- og de lever af det. To kvinder med en humoristisk tilgang til livet, der ikke er til at stå for.

AT DELE ET LIV

En komedie om to menneskers fælles liv.

Fra det første møde, over kriser og sejre og helt almindelige tirsdage. Der kastes lys på vores måder at være på, misforståelser, fortalelser og forventninger. Det er genkendeligt og morsomt og giver med garanti stof til samtaler bagefter.

At dele et liv er unik i sin struktur og form. Publikum skaber forestillingen sammen med skuespillerne, idet publikum er med til at afgøre, hvilken rækkefølge scenerne i forestillingen spilles i. Det giver en unik oplevelse hver aften. Scenerne forbliver de samme, men oplevelsen af dem og deres betydning forandres afhængigt af rækkefølgen.

KULTURMARKT

Kulturmarkt er drevet af skuespiller Mette Rønne og beskriver sig selv som et kulturelt supermarked med hylder fulde af teater, comedy, dans, ny-cirkus, magi og storytelling. Mette Rønne tror på, at alle har gavn af kultur og fortjener at møde kunst i sin dagligdag. Læs mere.

DET KOMMENDE TEATER

Det Kommende Teater er skabt og drevet af skuespiller Søren Ruby. Det er et turnérende teater, der spiller nyskrevet dansk dramatik, deraf navnet. Teatrets produktioner finansieres med tilskud fra bl.a. Statens Kunstråds Scenekunstudvalg, kommunale og private puljer samt fondsmidler. Læs mere. 

Psycho – Street Cut

Dansk Rakkerpak hylder filmgysets mester Alfred Hitchcock i dette teater-remake af hans hovedværk Psycho fra 1960. Det foregår med masser af skægge slapsticks, præcis timing, kropskomik, musikalitet og en uovertruffen finale i slowmotion.