EVY KONIGSBERG

Et musikalsk portræt af en bramfri, følsom, forskrækkelig og helt vidunderlig kvinde –
fuld af skæv humor og alle mulige nuancer af at være menneske.

Evy Konigsberg er en underholdende, humoristisk præsentation af en vanskelig kvinde med et vanskeligt
sind – og et voldsomt sprog.

En kvinde, der taler som et barn, som en mand og som en kvinde.

Et moderne kvindeportræt, hvor alle køn kan genkende sig selv.

Oplev skuespiller Bodil Alling fortolke Evy Konigsbergs tekster sammen med det forrygende femmandsorkester Konigsberg & Søn.

“Jeg elsker Evy Konigsberg. Fordi hun kan være så absolut rasende. Og hun kan være ironisk, kærlig, sarkastisk, forfængelig, cool, afslappet, letsindig, arrogant, plat, åben, indbildsk.
Jamen – et helt menneske.” 

– Bodil Alling.

Du kan se og høre skuespiller Bodil Alling beskrive Evy Konigsberg, og vores musikalske forestilling med fuldt orkester af samme navn, herunder.

VINTERKONCERT: MENS VI LÆNGES

Mange af os længes, når vinteren er over os. En længsel, der suger sig fast i både livrem og seler.

Vi kan længes efter sne og klar frost i januar – eller forårets komme?
HVORNÅR KOMMER DET?!!

Måske længes vi efter en verden, der var engang; eller den altoverskyggende kærlighed. Eller bare et stykke med ost pyntet med et stykke skælvende sky.

Vi byder indenfor til en intim vinterkoncert, hvor musik, sange og tekster alle kredser om længslen, uroen og kræser for glæden i kroppen!

Du er velkommen til at nyde drikkevarer under koncerten.

Velkommen.

Sensommer-syng med-koncert

Pop-op: Et vedmodigt og kærligt farvel med sommeren

De to pianister og komponister Søren Søndberg og Niels Søren Hansen inviterer publikum til at synge med, mens de fabulerer frit over smukke danske sommersange – fra En yndig og frydefuld sommertid – over Jeg er havren – til Danmark nu blunder den lyse nat.

Kom denne september eftermiddag og vær med til at tage en vemodig og kærlig afsked med sommeren.


Niels Søren Hansen er teaterkapelmester og har blandt andet stået for teaterkoncerten Højskolesangbogen på det kongelige teater 2017.

Søren Søndberg er fast musiker og komponist på Teatret Gruppe 38.


Hold øje!

Teatret Gruppe 38 er et lille teater med stort udsyn. Derfor præsenterer vi både danske og internationale forestillinger, så I kan opleve noget af dét, I ikke vidste fandtes. Ud over vores faste teaterprogram, åbner vi også dørene for andre intime og indholdsrige oplevelser i løbet af sæsonen – som vi eller vores samarbejdspartnere præsenterer.

Det gælder fx vores egne pop-op-arrangementer som disse, og de events Doc Lounge Aarhus afholder, når de præsenterer internationalt anerkendte dokumentarfilm i vores lokaler.

Følg med her på hjemmesiden, på sociale medier og via vores månedligt udsendte nyhedsbrev, som du hurtigt kan tilmelde dig her. 


 

Én over/ én under

Koncert: Velkommen til en søndag eftermiddag i særdeles godt musikalsk selskab

Trioen Én óver/ én under har eksisteret i over 20 år og består af Gitte Naur (bl.a. Venter på far og News), Peter Shmith (bl.a. Repeatles) og Ole Rasmus Møller (bl.a. Hans Mosters Vovse).

En fordanskning af Paul Simon’s Fifty Ways to Leave Your Lover og en cover-version af Gnags’s Ridser, revner og buler har begge ligget i fast rotation på DR’s radiokanaler i de seneste par år. Så, du har muligvis stiftet bekendtskab med den velsyngende trio og deres seneste album af samme navn: Én Over/ Én Under.

På denne sensommersøndag gæster de Teatret Gruppe 38 for at give publikum en intim, vellydende oplevelse. Sammen fortolker de velkendte hits af bl.a. CV Jørgensen, Sebastian,
Peter AG m.fl. – og sange skrevet særligt til trioen af landets førende sangskrivere.


Enhedspris: 100 kr.