Info

 Spar penge med et abonnement: Få dine billetter til 85,- | Oplev flot trilogi om frygt, vrede, kærlighed (og kom med til vores tre artist talks) for 255,-

 

Det aarhusbaserede strygerensemble Ensemble Hermes inviterer sammen med duftkunstner Klara Ravat fra Berlin til duftkoncert i september

Kom med til afslappet eftermiddagskoncert med vandudsigt, vin, øl og vand og godt selskab

Vi byder indenfor til en vinterkoncert, hvor musik, sange og tekster alle kredser om længslen, uroen og glæden i kroppen.

MOTHER TONGUES er en musikdramatisk drømmerejse vævet af vuggeviser, rytmer og folkesange fra nær og fjern; en ursang om sorg, længsel, lyst og raseri som almenmenneskeligt råstof.

De to pianister og komponister Søren Søndberg og Niels Søren Hansen inviterer publikum til at synge med, mens de fabulerer frit over smukke danske sommersange – fra En yndig og frydefuld sommertid – over Jeg er havren – til Danmark nu blunder den lyse nat.

Trioen Én óver / én under har eksisteret i over 20 år og består af Gitte Naur (bl.a. Venter på far og News), Peter Schmidt (bl.a. Repeatles) og Ole Rasmus Møller (bl.a. Hans Mosters Vovse).