Digtoplæsning på Aarhus Ø – oplev Mads Mygind og Johs Thorst

Kom med til digtoplæsning, når Johs Thorst og Mads Mygind, som en del af årets LitX, præsenterer deres tekster inspireret af Aarhus på Teatret Gruppe 38.

Digterne Johs Thorst og Mads Mygind suger inspiration fra Aarhus. Blandt andet fra Aarhus Ø, som er ved finde sine egne kulturelle ben.
De to forfatteres tekster perspektiverer hverdagens og parforholdets udfordringer med byens indtryk som ramme.

Mads Mygind er en afholdt oplægsholder og underviser på højskoler og uddannelsesinstitutioner over hele landet.
Han har blandt andet udgivet Til den lyse morgen, Bergamo og I min hule hånd.

Johs Thorst har holdt utallige oplæsninger på Aarhus Ø og har blandt andet udgivet Vejen til Ø, Højt til himlen og Stedsans.

Nu kan du høre med, når de to forfattere læser op fra deres tekster som en del af LiteratureXchange 2024 den 23. juni kl. 14.00-15.30.

 

LitX

Det er litteraturfestivalen LiteratureXchange, der arrangerer digtoplæsningen på Teatret Gruppe 38. Derfor kan du også kun købe billet til begivenheden hos LitearatureXchange.
Har du en stjernebillet, så husk at reservere en pladsbillet for at sikre dig plads til arrangementet.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

LitX: Mød poeterne Mads Mygind og Johs Thorst på Aarhus Ø

Literature Xchange præsenterer:
De to Aarhus forfattere læser op i bydelen Aarhus Ø – engageret og lige på.
Kom med til Walk og oplæsning langs havnens bassiner og hos Teatret Gruppe 38

Johs Thorst poetiserer havnens liv og indbyggere gennem fortællinger og oplæsning fra digtsamlingerne Vejen til Ø (2021) og Stedsans (2023). Thorst har mange oplæsninger bag sig, modtager støtte fra Statens Kunstfond, er arrangør ved LitX, Aarhus Internationale Litteraturfestival.

Mads Mygind læser fra sin nye digtsamling Min hule hånd (2023) om at være menneske i forskellige relationer: På arbejdspladsen, i parforholdet og i hospitalsvæsenet. Og ikke mindst: I sit helt eget selskab, hvor tvivlen og håbløsheden kan være størst.
Bogen består af en række rørende, absurde og humoristiske scener, der tilsammen udgør den poetiske fortælling.

Mads Mygind har udgivet en række digtsamlinger, er Mag i litteratur og underviser i skrivning/litteratur. Han har modtaget støtte og legater fra Statens Kunstfond, Århus Kommune, og hans digtsamling Til den lyse morgen er oversat til fransk.

Et Litx-arrangement: Køb billet på festivalen hjemmeside

Arrangementet er en del af Aarhus Internationale Litteraturfestival LitX, der finder sted fra den 8. til 18. juni 2023.  Du kan købe billet for 30,- på festivalens hjemmeside.

Arrangementet starter på pladsen foran Teatret Gruppe 38 kl. 14.00.  lørdag den 10. juni.