DOC LOUNGE: Our Blood is Wine

For Georgien er genetableringen af landets gamle traditioner for vinproduktion et betydningsfuldt skridt på rejsen mod at genfinde en national kulturel identitet efter flere års invasioner. Vi inviterer til indsigtsgivende dokumentarfilm og vinsmagning med den danske premiere på Our Blood is Wine. Bemærk: Begrænset antal pladser. 

I filmen udforsker instruktør Emily Railsback og den prisbelønnede sommelier Jeremy Quinn genetableringen af ​​8.000 år gamle, georgiske vinfremstillingstraditioner, der næsten gik tabt, imens landet var under det sovjetiske regime.

Filmen giver et nuanceret billede af Georgien – en  kompliceret og spændende nation, der har været ramt af flere udenlandske invasioner. Genoplivningen af landets ​​traditionelle vinfremstilling spiller en central rolle i landets vej til at genfinde sin identitet og kulturhistorie.

Efter filmen interviewer DOC LOUNGE den georgiske vinproducent Ketevan Berishvili fra Go Go vin, der portrætteres i filmen – en ung kvindelig vinproducent.

Under filmen giver sommelier og ass. prof. Qian Janice Wang en vinsmagning og introducerer nogle af de specielle smage fra Georgien.

Pris: 200 kr inkl. film, vinsmagning med ass. prof Qian Janice Wang og Domen Prešern samt mad.

Tid: kl. 17.00-ca. 21.30.

Bemærk venligst, at der er et begrænset antal billetter til salg, og at filmen har engelske undertekster (vinsmagning og interview foregår også på engelsk).

 


Arrangementet organiseres af DOC LOUNGE Aarhus, der også varetager billetkøb.