Info

Billetsalget til sæson 2023-24 er nu åbent |  Spar penge med et abonnement 

 

Vores hovedperson fortæller, hvordan han som barn, efter moderens første selvmordsforsøg, begynder at skrive en liste over alle gode ting i verden. Ting, der gør livet værd at leve.

Har du hørt, at børns læselyst daler? Er det ikke forfærdeligt? DET HEMMELIGE BIBLIOTEK er et smukt rum, der åbner læseoplevelsen for børn og voksne

Hvad skete der egentlig under overfladen i forstædernes parcelhuse i 70’erne? Sandhederne finder man i Alt For Damerne anno 1970 – og i jazzsangerinden Lise Reinaus
sange.

Tag med Alice gennem kaninhullet til et forunderligt land, hvor alt kan ske

LOMMEEVANGELIET griber usentimentalt, men kløgtigt tilbage i tiden for at fortælle om noget alment menneskeligt: Kærlighedens nødvendighed.

Hårdtslående, vildtvoksende og humoristisk monolog med Olaf Højgaard om at være fanget i et misbrug. Instrueret af Christian Lollike.

Stemningen bliver gribende og intens, når Nis Bank-Mikkelsen bliver talerør for Levis skæve persongalleri af jødiske skræddere, håndværkere og musikere.

En sjov og bevægende, ordløs historie om at være helt alene og alligevel finde hjem

Den anmelderroste forestilling med skuespiller Florence Espueut-Nickless på scenen giver et indblik i livet hos nogle af de millioner af unge, der lever i fattigdom i Storbritannien.

I efterårsferien inviterer Teatret Gruppe 38 byens familier til en ordløs, poetisk forestilling inspireret af billedkunstner Paul Klee