Info

 Spar penge med et abonnement: Få dine billetter til 85,- | Oplev flot trilogi om frygt, vrede, kærlighed (og kom med til vores tre artist talks) for 255,-

 

Ved I godt, at det slet ikke er som man tror
… og det har det måske aldrig været?

Historien om den danske hovedstads, vel nok, eneste rigtige litterære café – en musikalsk forestilling, der skildrer et særligt stykke Danmarkshistorie

Kom med til afslappet eftermiddagskoncert med vandudsigt, vin, øl og vand og godt selskab

UNG GNU er DON GNU’s nye ungdomskompagni, der laver fysiske forestillinger i et mere eksperimenterende format, men med samme kærlige humor, poesi og rå fysik som DON GNU er kendt og elsket for.

Dette er den ukendte fortælling om den mest kendte moder i historien. En gribende fortælling om Marias sorgfulde erkendelse efterhånden som hun stykker begivenhederne sammen omkring sin søns død.

En historie om duknakkede brune kjoler og sorte frakker, der synger alt for stille i kirken om søndagen. Men så er der Viola.

Kom indenfor i Audrey Deros fortryllende univers. Hip-hip-hip spiller for en eller to personer ad gangen i en lille fotokabine. Du ved, som vi kender dem fra banegårde og rutebilstationer.

Anna Paulines Rejse, er en historisk forestilling, der handler om Anna Pauline Hansen. Hun er født slave, men som 5-årig kommer hun med sin far til Danmark, hvor hun bliver en del af det danske borgerskab. Men hvordan har det været at være mulat i 1800-tallets Danmark?

En del af ENESTÅENDE – Solo Performance Festival 2019 Hvorfor begærer en mand hele livet en anden kvinde, end sin egen kone, uden at gøre noget ved det? På kanten af sit liv skriver den 90-årige Bjarni et brev til sin elskede Helga. Kvinden han aldrig fik, men på sin egen måde forblev tro hele […]

Fem små poetiske historier om at kunne flyve, drømme og danse. En lille serie af poetiske øjeblikke fortalt til børn og voksne.