Info

Billetsalget til sæson 2023-24 er nu åbent |  Spar penge med et abonnement 

 

Har du hørt, at børns læselyst daler? Er det ikke forfærdeligt? DET HEMMELIGE BIBLIOTEK er et smukt rum, der åbner læseoplevelsen for børn og voksne

Tag med Alice gennem kaninhullet til et forunderligt land, hvor alt kan ske

En musikalsk, interaktiv teateroplevelse i vinterferien for de 4-9 årige. Med en personlig højtaler tæt på kroppen, føres publikum på en lytterejse tilbage i farmors minde

En eksistentiel fortælling med gys og humor. En historie om savn og fortrolighed, om indrømmelser og fortrydelse, tillid og troskab. Et poetisk eventyr, hvor helten er selve fællesskabet.

DEN LILLE PIGE MED SVOVLSTIKKERNE er ikke blot en sørgelig historie. Den er et glædesbudskab fuld af tro, håb og kærlighed. Og frem for alt et eventyr, og eventyr er liv, og livet skal leves.

To børn drager af sted for at finde hjælp til deres fødende mor. Da sneen begynder at falde, farer de vild, og det bringer dem på en mytisk og magisk færd, hvor det eventyrlige blander sig med virkeligheden.

LOMMEEVANGELIET griber usentimentalt, men kløgtigt tilbage i tiden for at fortælle om noget alment menneskeligt: Kærlighedens nødvendighed.

Her kan børn og voksne møde en legesyg forestilling om et hus, der forandrer sig og viser nye sider af sig selv og sine beboere med de fire årstider.

Hvad er det her, og hvad er det? Vi opdager, at når nysgerrigheden tager over, så kan drengen Daniel med en pude, en taske og en dyne forvandle sit værelse til alting.

En sjov og bevægende, ordløs historie om at være helt alene og alligevel finde hjem