HISTORIEN OM HUSET, DER BLEV TIL EN PRIK

TRILOGIEN: Vrede

En historie om hvor lang vej, der er hjem, når vreden har fået os til at løbe af huse – kom med på rejse gennem vredens stadier

Hun blev så flintrende gal
Hun blev så sprut arrig
Hun blev så edderspændt rasende
At hun åbnede vinduet og kravlede ned ad stigen
og så løb hun.

Hun løb og løb og løb og løb
Og løbløbløb
Og hun løb hen og hun løb rundt
Og løb over og løb under
Og løb ned, ned, ned, ned, ned
Og løb opopopopop
Og løb frem og løb langs med
Og løb væk, væk, væk
Og da hun vendte sig om,
Så var huset blevet til en prik.


Forestillingen er 2. del af vores trilogi om tre store følelser, ingen af os kommer udenom i livet: Frygt, vrede, kærlighed. Husk: Trilogiens forestillinger kan fuldstændigt problemfrit ses uafhængigt af hinanden.



Artist talk efter forestillingen 8. marts kl. 19.30

Jes Elnif - pensioneret lektor i pædagogisk psykologi

Hvornår er vreden konstruktiv, og hvornår hæmmer den os? Hvordan håndterer vi den, og hvordan gennemlever vi den?

Frygten og vreden hænger sammen. Pensioneret lektor i pædagogisk psykologi Jes Elnif deler derfor også denne aften ud af sin viden og erfaring med menneskers kamp for at håndtere store følelser i en inspirerende samtale med Bodil Alling (se JEG ER IKKE BANGE FOR NOGET).

 

Hamlet – Exit

En Hamletfantasi

I William Shakespeare’s ikoniske drama Hamlet dør alle hovedkaraktererne. Men i denne musikalske og rå forestilling bliver de bragt til live igen. Efter århundreder i graven.

Et dukkespil for voksne med groteske dukker, der bliver hentet op fra kisten, så de, til lyden af rockmusik fra en elguitar, kan give hver deres besyv med i Hamlettragedien; om konformitet eller oprør og om den moralsk rette beslutning i en korrupt verden.

Shakespeares tekst om fænomenet Hamlet er tusindvis af gange blevet fortolket og gendigtet og præsenteret for os. Exit giver os en helt ny vinkel på historien, som aldrig er set mage.

NB: Forestillingen spilles på engelsk.


Er du i tvivl om, hvilke billettyper, du skal vælge? Bliv klogere.


På dybt vand: Let it be

21. jan. kl. 19.30-ca. 21.30

På dybt vand er et samarbejde mellem Teatret Gruppe 38 og Aarhus Domkirke, der ejer to badehuse fungerende som sognehuse, placeret lige ved siden af teatrets nye bygning på Aarhus Ø – et samarbejde der handler om at tage livtag med livets store og gådefulde spørgsmål, hvilket er kernen i både teatret og kirkens arbejde.

I forbindelse med forestillingen Hamlet – Exit finder På dybt vand sted den 21. januar kl. 19.30.

Efter forestillingen vil samtalepartnerne præst Henrik Grøndal Lund (Aarhus Domkirke) og præst Anders Thyrring Andersen (Vor Frue Kirke, Aarhus) tale om Shakespeare’s Hamlet, og stykkets tematisering af store emner som etik, hævn, kærlighed og bedrag.

Arrangementet er frivilligt og kræver ingen ekstra billetter, ligesom alle billetpriser er de samme som for det øvrige program.

Vi glæder os til at se jer!

Intet

Pelle Koppels sceniske version af Janne Tellers internationalt prisvindende roman 

Pierre Anthon proklamerer pludselig en dag, at intet betyder noget. Absolut Intet. Opsat på at modbevise den påstand, begynder de andre at samle en dynge af deres mest betydningsfulde ejendele – en bunke af betydning. Og jo større og mere smertefuldt offeret er, desto større betydning, ikke?

Intet er en tankevækkende fortælling om livets mening, eller mangel på samme.

Publikum har på ny mulighed for at opleve denne populære forestilling, der før har spillet for udsolgte sale på Teatret Gruppe 38.

Du må være en engel,
Hans Christian

En fortryllende, anderledes teateroplevelse

Oplev eller genoplev denne publikumsfavorit. En promenadeforestilling, der hylder den utrolige papirklipper fra Odense.

På et imponerende langt bord er der dækket op til fødselsdagsfest, og to tjenere er kommet på deres livs opgave: At servicere et bord fyldt med eventyrlige personligheder. Alle med de særeste behov og luner.

Teatret Gruppe 38 fejrer nemlig den største digter – H. C. Andersen.

Du må være en engel, Hans Christian er en levende teaterinstallation af lys, lyd, musik og billeder, hvor alle stole er optaget af skygger fra de verdenskendte eventyr.

OBS: Vi lukker max 50 personer ind til hver forestilling, da publikum ikke sidder på stole, men står og går rundt i salen.