Info

Billetsalget til sæson 2023-24 er nu åbent |  Spar penge med et abonnement 

 

Vores hovedperson fortæller, hvordan han som barn, efter moderens første selvmordsforsøg, begynder at skrive en liste over alle gode ting i verden. Ting, der gør livet værd at leve.

Har du hørt, at børns læselyst daler? Er det ikke forfærdeligt? DET HEMMELIGE BIBLIOTEK er et smukt rum, der åbner læseoplevelsen for børn og voksne

Oda og Anton lever ikke lykkeligt til deres dages ende. De rammes af livet, ligesom os andre. Men de har kærligheden, håbet og lysten med sig som tro væbnere;
altid klar til kamp.

Hvad skete der egentlig under overfladen i forstædernes parcelhuse i 70’erne? Sandhederne finder man i Alt For Damerne anno 1970 – og i jazzsangerinden Lise Reinaus
sange.

LOMMEEVANGELIET griber usentimentalt, men kløgtigt tilbage i tiden for at fortælle om noget alment menneskeligt: Kærlighedens nødvendighed.

Her kan børn og voksne møde en legesyg forestilling om et hus, der forandrer sig og viser nye sider af sig selv og sine beboere med de fire årstider.

JEG GÅR er en stærk og personlig forestilling om angsten for at gå alene – i mørket – på øde steder og frygten for mænd.

Hårdtslående, vildtvoksende og humoristisk monolog med Olaf Højgaard om at være fanget i et misbrug. Instrueret af Christian Lollike.

Stemningen bliver gribende og intens, når Nis Bank-Mikkelsen bliver talerør for Levis skæve persongalleri af jødiske skræddere, håndværkere og musikere.

En sjov og bevægende, ordløs historie om at være helt alene og alligevel finde hjem