DET BEGYNDER AT BLIVE KOLDT OM FØDDERNE

En livsbekræftende rejse mod døden

Han er en mand, der gennem hele sit lange liv har været tilsmilet af forsynet. Ud over et par aldersbetingede småskavanker, føler han sig stadig rimelig rask og rørig, hvorfor han ikke tidligere har skænket livets afslutning mange tanker.

Men inden for det seneste år er tre af hans nære venner gået bort. Sammenholdt med det faktum, at tidsskriftet Ældresagen er begyndt at dumpe ind gennem mandens brevsprække, har det bevirket, at han føler et stigende behov for at forholde sig til den kendsgerning, at også han skal dø inden for en overskuelig fremtid.

Han synes allerede, han begynder at blive kold om fødderne?

DANISH+

DANISH+ er en international showcase. Teaterrepræsentanter og opkøbere fra hele verden rejser til Aarhus og frydes over et væld af stærk, dansk scenekunst, der appellerer lige meget til børn, unge og voksne.

Formålet er at skabe nye forbindelser og at fremme dansk eksport af scenekunst til udlandet. Dansk scenekunst for børn og unge er internationalt kendt for sin høje kvalitet, og for ikke at tale ned til sit publikum. DANISH+ arrangeres af Teatret Gruppe 38 og finder sted i Aarhus, hvert andet år. Alle forestillinger opføres på engelsk eller uden ord, og udvalgte forestillinger er åbne for offentligheden.

Læs mere om DANISH+.