LOMMEEVANGELIGET

Juletid på Teatret Gruppe 38: LommeEvangeliet er en vedkommende men usentimental forestilling om kærlighedens nødvendighed for børn fra 6 år og voksne. 

I en storm en gang for længe siden fødtes der en pige. Hun sprællede som en lille fisk – så blev hun døbt Marie. Sådan begynder historien om en pige, en storm og en juleaften. En historie om at tro, at man kan klare alting selv, indtil man opdager, at uden kærligheden går det ikke. LOMMEEVANGELIET griber usentimentalt, men kløgtigt tilbage i tiden for at fortælle om noget alment menneskeligt: Kærlighedens nødvendighed.

DE RØDE HESTE

De Røde Heste rejser over hele verden som turnévirksomhed. Det anmelderroste teater, der drives af skuespiller Claus Mandøe, har spillet på Operahuset i Sydney og på de mindste filialbiblioteker i Danmark. I Japan, i USA, Canada og det meste af Europa. Læs mere.

 

JEG HEDDER JOOP

En autentisk historie om et krigsbarn

Joop Vos var bare en lille dreng, da han en aften i marts 1943 blev hevet ud af sin seng i Amsterdam, og sammen med sine forældre endte i den tyske arbejdslejr Bergen-Belsen. Lejren, hvor Anne Frank døde som bare 15-årig.
Efter at have overlevet to år i lejren kom Joop til Danmark, og her har han, som en af de sidste overlevende fra en kz-lejr, fortalt sin historie.

Joop Vos’ personlige erindringer bliver her til en bevægende forestilling om et krigsbarn, fortalt af Bo Stendell Larsen. Hvad betyder det at vokse op i krig, blive fordrevet fra hus og hjem og deporteret til en lejr?

Vil du gerne vide mere om Joop Vos? Læs Zetland-interview med Joop Vos.

AKT1 Live

Begivenheden er desværre aflyst grundet de forlængede COVID-19-restriktioner.

Har du billet til hørespillene, og har du ikke har modtaget en e-mail fra os senest den 07. januar, så beder vi dig kontakte os på post@gruppe38.dk. Se mere. 


Oplev live lydteater med Karen-Lise Mynster, Lisbeth Wulff og Rasmus Botoft, når AKT1 gæster Teatret Gruppe 38

AKT1 er ny, dansk radiodramatik. Live. Med publikum. Og med nogle af landets bedste instruktører, lydscenografer og skuespillere.


Du kan opleve disse to hørespil live, når AKT1 besøger Teatret Gruppe 38:

IRIS
Medvirkende: Karen-Lise Mynster, Signe Egholm Olsen og Asger Reher

IRIS er fortællingen om et ældgammelt ægtepar, og deres konfrontation med drabet på deres datter, hvis lig har ligget længe i deres dagligstue og rådnet op. IRIS er også en fortælling om regnbuehinden og hukommelse.

CHRIS OG GERD SKAL SOVE
Medvirkende: Lisbeth Wulff og Rasmus Botoft

Chris og Gerd har været kærester i mange år, men har stadig meget forskellige rutiner. For eksempel kan Chris aldrig sove, når Gerd vil.

Gerd har et arbejde med faste mødetider og månedsløn, imens Chris’ hverdag er mere flydende, prekær og spontan.

Vi møder dem på 15 aftener, hvor de er på vej i seng. Imellem dem rumsterer en irritabel, rastløs og øm kærlighed.


AKT1 har siden 2014 genoplivet radiodramaet i et nytænkt format; deres hørespil bliver ikke indspillet i studier, men optaget live foran et levende publikum i spændende, intime one-takes. Her kan komme helt tæt på skuespillernes, lydscenografernes og instruktørernes arbejde bag mikrofonerne.

Derefter udgives hørespillene som podcasts, der kan høres i dine høretelefoner.

Teatret Gruppe 38 er meget glade for at kunne tilbyde publikum at varme sig på et lyslevende hørespil på en kold januar-eftermiddag, og vi glæder os til at dele oplevelsen med jer.


Ang. COVID-19 og billetkøb

Denne begivenhed finder sted som planlagt. Alle billetkøb til forestillinger, der skulle blive aflyst grundet pandemien, bliver omstødt til et gavekort, en billet til en anden forestilling eller refunderet til en bankkonto efter ønske – så længe vi får besked inden den i sådanne tilfælde angivne svarfrist.

Bemærk også, at vi har et begrænset antal billetter i salg grundet pandemien, så derfor opfordrer vi til, at publikum køber billet i god tid.