To Move in Time

Hvad ville du gøre, hvis du kunne rejse i tid? Det spørgsmål er her udgangspunktet for Storbritanniens mest legendariske kompagni

På scenen står skuespiller Tyrone Huggins. Han fremfører en impulsiv, humoristisk og interessant tankestrøm om at ændre på nutid, fortid og fremtid. Men i sidste ende efterlader forestillingen os med et helt andet fokus: Hvad er egentlig livsvigtigt for os?

En forestilling, der på fornem vis holder balancen mellem komisk absurditet og melankoli.


Forced Entertainment

Det prisvindende, internationalt anerkendte kunstnerkollektiv er Storbritanniens mest legendariske teaterkompagni – kendt for at sprænge scenekunstens konventionelle grænser, og for altid at være i takt med samtiden.

Under ILT Festival 17 og 19 besøgte Forced Entertainment Aarhus med forestillingerne Notebook og Real Magic.


Q&A

Efter forestillingen (og en kort pause) deltager skuespiller Tyrone Huggins i en spørgerunde om forestillingen. Aftenens Q&A er valgfri og gebyrfri for alle med billet til forestillingen.


Om ENESTÅENDE Festival 21

Med ENESTÅENDE præsenterer vi danske og internationale soloforestillinger; gribende fortællinger fremført af én enkelt skuespiller på scenen. Musikere og teknikere giver væsentlige bidrag i flere af forestillingerne, men skuespilleren må ellers stå alene på scenen.

Billetpriser er som øvrige forestillinger i det faste program. Du kan derfor bruge både abonnement-rabat og dit sæsonkort, når du bestiller billet til forestillinger under ENESTÅENDE Festival 21.