Forestillinger

Teatret Gruppe 38

En lille sonate

Du skal gå alene gennem skoven, som er stor og vild og farlig og uhyggelig. Og for enden af skoven ligger bedstemors hus, hvor bedstemor ligger og er så syg, at det også er helt uhyggeligt.

På en italiensk ladvogn bærer en levende høne og et nylagt æg hovedpartiet i en medrivende version af en gammel klassiker. En barsk historie om et barn, der får et stort ansvar. God rejse!

Forestillingen blev nomineret til Årets Reumert 2001.

Bodil Alling er en af dansk teaters mest fantastiske skuespillere. Eventyrfortælling i verdensklasse – se det, med eller uden børn.

En fortællestil så fræk, at kun store kunstnere slipper af sted med historien og æren i behold. Og det gør Bodil Alling.

Der er masser af publikumkontakt, både til store og små, og det gode gys i den forrygende fortolkning af Grimms eventyr er skøn.

En lille sonate er den bedste forestilling jeg NOGENSINDE har set.

 • Aldersgruppe:

  Voksne og børn fra 6 år
 • Varighed:

  40 min.
 • Medvirkende

  Bodil Alling
  Søren Søndberg
  Christian Glahn
 • Instruktører

  Bodil Alling
  Ole Sørensen
 • Scenograf

  Claus Helbo
 • Komponist

  Søren Søndberg
 • Spilletider

  22.-26. marts 2020
  22. mar. kl. 15
  23. mar. kl. 10 & 11.30
  24. mar. kl. 17
  25. mar. kl. 10 & 11.30
  26. mar. kl. 10 & 11.30
 • Seniorteater 55+

  Man skulle tro, at det var løgn; forestilling, en kop kaffe/te og et stykke kage for 70 kr.* Et tilbud for alle unge mennesker på 55+ til forestillingen den 24. mar. kl. 17.

  *Vælg ”seniorteaterbillet55+" ved bestilling. Der er et begrænset antal seniorbilletter til rådighed.

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling. Enkelte forestillinger kan være uegnede for kørestolbrugere – i så fald er det oplyst under ‘Info’ på den enkelte forestillings side her på hjemmesiden.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra teatret mod betaling i områdets parkeringskældre og på diverse parkeringspladser – fx på Thit Jensens Gade (drej til højre fra Bernhard Jensens Blvd.), hos Navitas, Q-park ved Havnens Perle og Q-park ved Z-huset.

Derudover er der midlertidige gratis parkeringsbåse, der kan benyttes i min. 3 timer, på Bernhard Jensens Blvd., hvor letbanen i fremtiden skal anlægges.

Har du spørgsmål angående parkering, er du altid velkommen til at kontakte os.