Info

Køb abonnement og få dine billetter til 85,- pr. stk.

Information om COVID-19

Kilden og HIndby - AARhus

Teatret Gruppe 38 følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsen og regeringens retningslinjer, så vi kan passe på publikum og vores ansatte. Nu går vi heldigvis lysere tider i møde, og flere af restriktionerne har vi allerede kunne lægge fra os

                                              

Før dit besøg

Coronapas 
Du skal. som reglerne er nu, fremvise et gyldigt coronapas for at komme ind og opleve et arrangement på teatret, og for at kunne sidde i teatres foyer og nyde kaffe mv.

Se Sundhedsstyrelsens guide til regler for og brug af corona-pas. 


Køb gerne billet i god tid
Så længe det er nødvendigt, er der færre antal billetter i salg til de fleste arrangementer – derfor kan det være en særlig god idé i denne sæson at købe sine billetter i god tid.

Under dit besøg 

Efterlad en tom stol mellem dig/jer og “de andre”
Hvis I ikke allerede har tæt fysisk kontakt, skal der være en tom stol mellem jer i salen – og selvfølgelig mindst en meters afstand, hvor I ellers færdes. Vi hjælper jer med at komme godt på plads i salene, der har unummerede pladser.


Undgå tæt kødannelse – stil jer ikke i kø foran indgangen til salen
Vi beder publikum om at undgå at stille sig i tæt kø ind til salen, i baren, foran toiletter osv. Hold mindst en meters afstand mellem hinanden, med mindre I allerede har tæt fysisk kontakt.

Husk, at alle kan få en god plads med godt udsyn og undgå at stille jer i kø foran døren ind til salen. Kødannelse foran indgangen til salen har også indflydelse for tilgang til bar og toiletter, og skaber derfor problemer for overholdelse af retningslinjer for afstand.


Tag jakker og tasker med ind i salen
For at undgå, at for mange personer opholder sig i garderoben, beder vi jer om at tage jakker og tasker med jer ind i salen.


Yderligere information

Aflysninger
Vii håber at kunne undgå flere nedlukninger og dermed aflysninger grundet COVID-19. Alle billetkøb til forestillinger, der skulle blive aflyst grundet pandemien, bliver omstødt til et gavekort eller refunderet til en bankkonto efter ønske, så længe vi får besked inden den i sådanne tilfælde angivne svarfrist. Er en forestilling aflyst grundet COVID-19, og har du ikke hørt fra os en uge derefter, så beder vi dig om at kontakte os på email-adressen post@gruppe38.dk.


Vi opdaterer løbende denne side.

Vi henviser desuden til Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring forebyggelse af smitte.