Info

Information om Covid-19 | Giv et gavekort til en oplevelse, man kan være sammen om

Information om COVID-19

Kilden og HIndby - AARhus

Teatret Gruppe 38 følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsen og regeringens retningslinjer, så vi kan passe på publikum og vores ansatte.

                                   

Restriktioner
Det er et krav, at gæster over 12 år bærer mundbind, når de står/går i vores foyerområde og i teatersalen. Du må gerne tage mundbindet af, når du sidder ned, men du må naturligvis også gerne beholde det på, hvis du har det bedst med det.

Vær stadig gerne opmærksom på at vaske hænder ofte og at hoste i ærmet. Vi sørger for ekstra rengøring og desinficering alle steder og rigeligt med håndsprit, så alle kan føle sig trygge og få en god oplevelse.

Alle personer over 15 år skal fremvise gyldigt coronapas
Det er ikke muligt at få adgang til forestillinger uden coronapas. Hvis du har købt billetter til andre, beder vi dig give denne information videre, så der ikke opstår ærgerlige overraskelser ved ankomst til teatret.

Teatret Gruppe 38 opfordrer stadig alle personer med symptomer at blive hjemme, så vi fortsat kan passe på hinanden.


Byttepolitik
Grundet de særlige omstændigheder har vi i en begrænset periode udvidet vores byttepolitik, sådan at publikummer, der har symptomer på covid-19, kan få byttet deres billet til en anden forestilling. Kontakt teatret inden forestillingsstart for at bytte din billet.


Vi opdaterer løbende denne side.

Vi henviser desuden til Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring forebyggelse af smitte.