Min modige mor: Giv noget særligt til væggen på Mors dag

Den 10. maj er det Mors dag. Teatret Gruppe 38 har et forslag til en gave i en tid, der kræver mere af os alle: Plakaten til vores forestilling Min modige mor* (1995). 

Plakaten, der er lavet af den lokale kunstner og scenograf Claus Helbo, er i A1-format og sælges uden ramme for 50 kr. inklusiv moms, men excl. porto. (ca. 50-65 kr. som quickbrev). Det er også muligt at lave en aftale om gratis afhentning i døren på teatrets adresse ved betaling via Mobile Pay.

Ønsker du at modtage plakaten som quickbrev med Post Nord, skal vi helst modtage din bestilling senest den 5. maj 2020 kl. 15.00. 

Ønsker du at købe plakaten, så send blot en e-mail til post@gruppe38.dk – eller ring på tlf: 86 13 53 11 alle hverdage mellem kl. 9.00-15.00.

Giv mor et gavekort til teatermørket
Hvis du hellere vil give din mor et gavekort til en dag, hvor I igen kan gå i teatret sammen, eller ønsker du at supplere plakaten med et gavekort til teatret, så kan du blot trykke her: Giv et gavekort til Teatret Gruppe 38.

Læs mere om køb af gavekort. 

Se vores øvrige forestillingsplakater. 

*Min modige mor er en forestilling skrevet af den ungarske forfatter og dramatiker George Tabori, og stykket er bygget på historien om hans egen mors krævende kamp for at overleve Auswitch under 2. verdenskrig. En fortælling, der bliver leveret med både alvor, humor, respekt, kærlighed, og indlevelse.