Forestillinger

Bristol Tobacco Factory (UK)

EN SKÆBNE-FORTÆLLING

De siger, det er min egen skyld. Dybest set må det have været min skyld, for jeg er Destiny

Destiny drømmer stort. Hun drømmer om glamour. Hvis J-Lo kan klare den ud af The Bronx, så kan Destiny klare sig ud af Hill Rise Estate i Chippenham. Hun er desperat efter at komme væk fra den håbløshed, hun er vokset op med.

Destiny er bosat i et af de trøstesløse boligkvarterer i Storbritannien. Vi følger hendes dramatiske og desperate forsøg på at lære at elske og at blive elsket. Den anmelderroste forestilling med skuespiller Florence Espueut-Nickless på scenen giver et indblik i livet hos nogle af de millioner af unge, der lever i fattigdom i Storbritannien.


AFTER TALK

Den 27. okt. kl. 19.30  afholder vi en en after talk, der finder sted i forlængelse af forestillingen efter en kort pause. Mere information følger på gruppe38.dk, vores nyhedsbrev og sociale medier.


Forestillingen er en del af ENESTÅENDE – SOLO PERFORMANCE FESTIVAL l 2023.


BRISTOL TOBACCO FACTORY (UK)

Tobacco Factory beskriver sig selv som et indbydende hjem for kreative eventyr, menneskelige forbindelser og muligheder for at lære og udveksle ideer. Teatret ligger i samme bygning som Tobacco Factory Cafe Bar men drives uafhængigt som teater.

Tobacco Factory’s vision er at opbygge et inkluderende kreativt fællesskab med rod i dets hjem i South Bristol. Teatret stræber efter at pleje talent og at give publikum mindeværdige oplevelser med ny engelsk dramatik. Læs mere


 

Det er gribende fortalt. Af en elskelig karakter, der formår at løfte sit hood ud af modløsheden.

Politisk og socialt teater, når det er bedst. Det er en mageløs tekst og en mageløs præstation på scenen. Forestillingen er
intens og interessant hele vejen igennem.

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  70 min.
 • Medvirkende og dramatiker

  Florence Espueut-Nickless
 • Instruktør og dramaturg

  Jesse Jones
 • Producent og Community Manager

  Vic Hole
 • Producent

  Tom Bevan
 • Komponist og lyddesigner

  Joseff Harris
 • Lysdesigner

  Jen L Roxburgh
 • Originaltitel

  DESTINY

Handikapfaciliteter

Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolsbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling.

Enkelte forestillinger kan være dårligt egnede for kørestolsbrugere – i så fald er det oplyst under Credits & praktisk info nederst på den enkelte forestillingsside.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra Teatret Gruppe 38, både uden og mod betaling. Læs mere