Forestillinger

Mungo Park

Fejring af et godt menneske

En del af ENESTÅENDE – Solo Performance Festival 2019

Med Marianne Mortensen

Det er er hendes 60 års fødselsdag. Hun har gemt sig i et skab. Talen skal øves. Gæsterne ankommer, og festen udvikler sig uden sit naturlige midtpunkt. For hun kommer ikke ud.

Fejring af et godt menneske er en intim og personlig forestilling om “det gode menneske” og om tugt og flugt. Om tiden, der bare æder sig ind på én, uden at man kan stille noget op. Og mest af alt er det en forestilling om at være menneske på godt og ondt. For tingene er ikke altid så enkle, som de ser ud. Nogle gange er frihed ikke til at skelne fra traume. Og nogle gange er vi allermest gode, når vi er allermest onde.


Er du i tvivl om, hvilke billettyper, du skal vælge? Bliv klogere.


 

Marianne Mortensen er gribende... Dramatikeren Mathilde Walter Clark behersker sproget mesterligt... vigtigst af alt formår stykket at efterlade sit publikum med et spørgsmål at stille, når vi står foran spejlet når vi kommer hjem i vores egen private garderobe.

Mathilde Walter Clarks monolog vil sikkert vise sig at blive stående som en betydelig fortælling

 • Aldersgruppe:

  Voksne
 • Varighed:

  90 min.
 • Medvirkende

  Marianne Mortensen
 • Dramatiker

  Mathilde Walter Clark
 • Iscenesættelse

  Kamilla Bach Mortensen
 • Scenograf

  Mie Riis
 • Lyddesigner

  Emil Bøll
 • Lysdesigner

  Mikkel Givskov Hansen
 • Spilletider

  31. okt. kl.19.30

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling. Enkelte forestillinger kan være uegnede for kørestolbrugere – i så fald er det oplyst under ‘Info’ på den enkelte forestillings side her på hjemmesiden.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra teatret mod betaling i områdets parkeringskældre og på diverse parkeringspladser – fx på Thit Jensens Gade (drej til højre fra Bernhard Jensens Blvd.), hos Navitas, Q-park ved Havnens Perle og Q-park ved Z-huset.

Derudover er der gratis parkeringsbåse, der kan benyttes i op til 3 timer (ubegrænset efter kl. 18.00), på Bernhard Jensens Blvd., hvor letbanen i fremtiden skal anlægges.

Har du spørgsmål angående parkering, er du altid velkommen til at kontakte os.