Info

Billetsalget til sæson 2023-24 er nu åbent |  Spar penge med et abonnement 

 

Her kan børn og voksne møde en legesyg forestilling om et hus, der forandrer sig og viser nye sider af sig selv og sine beboere med de fire årstider.

Stemningen bliver gribende og intens, når Nis Bank-Mikkelsen bliver talerør for Levis skæve persongalleri af jødiske skræddere, håndværkere og musikere.

Vi véd at spøgelser er usynlige, med mindre de tager et hvidt lagen over sig at det er bedst at gå i en stor bue udenom det forladte hus

Først var ordet … ”Hov!” En stjernehimmel og en planet. Lys og mørke. Jord og vand. En papkasse. Og noget, der vokser. Og nogen, der gøer. Og nogen, der skændes. Og nogen, der holder det hele forsigtigt i en andens hånd … En rumrejse til et sted ikke så langt herfra.

Her smelter et dionysisk måltid sammen med længselsfulde fortællinger og giver smagsmæssige små ekkoer til det, vi hører.

門 Mon af Olga Szymula er inspireret af mødet med den japanske kultur og den japanske roman, Kvinden i Sandet af Kobo Abe. 

Vi byder indenfor til en vinterkoncert, hvor musik, sange og tekster alle kredser om længslen, uroen og glæden i kroppen.

Publikum ligger i hængekøjer under en strålende himmel og hører og ser og mærker denne vidunderlige gamle, mystiske legende.

En bevægende, lattermild og helt unik fortælling om kærlighed, kunst, historie og fiskeboller.