Info

 Spar penge med et abonnement: Få dine billetter til 85,- | Oplev flot trilogi om frygt, vrede, kærlighed (og kom med til vores tre artist talks) for 255,-

 

Historien om den danske hovedstads, vel nok, eneste rigtige litterære café – en musikalsk forestilling, der skildrer et særligt stykke Danmarkshistorie

Kom med til afslappet eftermiddagskoncert med vandudsigt, vin, øl og vand og godt selskab

Vi byder indenfor til en vinterkoncert, hvor musik, sange og tekster alle kredser om længslen, uroen og glæden i kroppen.

En tankevækkende forestilling om altings mening, hverdagens besættelser og småtvangstanker.

Ivalus første sang handler om, hvordan tingene nogle gange kommer af sig selv, når du allermest har brug for dem. Og om at gøre dét, du ikke må, når det er nødvendigt.

En række af Tom Waits sange og fortællinger er her blevet oversat, gendigtet og fortolket så hjertegribende, at forestillingen er blevet betegnet som den ultimative Tom Waits forestilling.

Her kommer kærligheden! Hvor kan jeg lægge den? Hvor skal jeg stille den? Hvor vil du have den? Hvor skal jeg gøre af den? Du må gerne få den! Den kommer her!

 ILT festival trækker noget af det bedste og mest spektakulære scenekunst fra hele verden til Aarhus. 

“Perception is real. Truth is not.” Sådan siger Imelda Marcos, Filippinernes tidligere førstedame, der blev berømt først for sin skønhed og skosamling, og siden for sit fald fra magtens tinder og flugt ud af landet i 1986.

Musikforestillingen Edith Piaf er et intenst, underholdende indblik i sangerindens liv – fra fattigdom til berømmelse