Info

Billetsalget til sæson 2023-24 er nu åbent |  Spar penge med et abonnement 

 

DEN LILLE PIGE MED SVOVLSTIKKERNE er ikke blot en sørgelig historie. Den er et glædesbudskab fuld af tro, håb og kærlighed. Og frem for alt et eventyr, og eventyr er liv, og livet skal leves.

Hårdtslående, vildtvoksende og humoristisk monolog med Olaf Højgaard om at være fanget i et misbrug. Instrueret af Christian Lollike.

Abdul og Ali er Sufier* fra Syrien og kom til Danmark i 2016. De var bare store drenge første gang jeg mødte dem, lige efter de uden deres forældre var kommet hertil. Nu er de unge mænd.

Historien om den danske hovedstads, vel nok, eneste rigtige litterære café – en musikalsk forestilling, der skildrer et særligt stykke Danmarkshistorie

Vi byder indenfor til en vinterkoncert, hvor musik, sange og tekster alle kredser om længslen, uroen og glæden i kroppen.

En tankevækkende forestilling om altings mening, hverdagens besættelser og småtvangstanker.

Ivalus første sang handler om, hvordan tingene nogle gange kommer af sig selv, når du allermest har brug for dem. Og om at gøre dét, du ikke må, når det er nødvendigt.

En række af Tom Waits sange og fortællinger er her blevet oversat, gendigtet og fortolket så hjertegribende, at forestillingen er blevet betegnet som den ultimative Tom Waits forestilling.

Her kommer kærligheden! Hvor kan jeg lægge den? Hvor skal jeg stille den? Hvor vil du have den? Hvor skal jeg gøre af den? Du må gerne få den! Den kommer her!

 ILT festival trækker noget af det bedste og mest spektakulære scenekunst fra hele verden til Aarhus.