Info

 Spar penge med et abonnement: Få dine billetter til 85,- | Oplev flot trilogi om frygt, vrede, kærlighed (og kom med til vores tre artist talks) for 255,-

 

En historie om hvor lang vej, der er hjem, når vreden har fået os til at løbe af huse

Ved I godt, at det slet ikke er som man tror
… og det har det måske aldrig været?

門 Mon af Olga Szymula er inspireret af mødet med den japanske kultur og den japanske roman, Kvinden i Sandet af Kobo Abe. 

Publikum ligger i hængekøjer under en strålende himmel og hører og ser og mærker dette vidunderlige gamle, mytiske eventyr. Så vidunderligt farligt og frydeligt

En tankevækkende forestilling om altings mening, hverdagens besættelser og småtvangstanker.

En række af Tom Waits sange og fortællinger er her blevet oversat, gendigtet og fortolket så hjertegribende, at forestillingen er blevet betegnet som den ultimative Tom Waits forestilling.

Hvis det var her! hiver kampene hjem til andedammen og skildrer livet i en klaustrofobisk krigszone.

En historie om en mand, der ændrer verden.

Teatret Gruppe 38 indvier den nye havnebydel Aarhus Ø sammen med schweiziske Trickter-P og tasmanske Terrapin Puppet Theatre. Med denne store teaterinstallation på havnefrontens Pier 3 inviterer vi publikum til at opleve, hvordan en ny bydel vækkes til live, når kunsten flytter ind.

Vi bærer alle på et fald – stort eller lille. Værst er de fald, der er så store, at samvittigheden har svært ved at rumme dem.