Forestillinger

morfarMORFARmorfar

En farlig, musikalsk komedie med eventyr og livsklogskab. 

Morfar har også levet et liv, før han blev morfar – et liv hans børnebørn ikke kender meget til.

I forestillingen morfarMORFARmorfar fortæller tre børnebørn om deres meget forskellige morfædre. Der er ham, der fortæller røverhistorier og gemmer pengesedler i bøgerne. Der er den elskelige morfar, der nogen gange opfører sig underligt, fordi han er ved at blive gammel. Og så er der ham, der har så store hemmeligheder, at man kan dø af dem …

Varm, indtagende og ualmindeligt livsbekræftende. En af de mest vitale og underholdende forestillinger, jeg længe har set.

Oprigtig forestilling om den morfar, som vi alle sammen ønsker at kunne fortælle om.

 • Aldersgruppe:

  2.-5. klasse
 • Varighed:

  50 min.
 • Medvirkende

  Jens Andersen
  Thomas Guldberg Madsen
  Sune Skuldbøl Vraa
 • Instruktør

  Niels P. Munk
 • Spilletider

  8. april kl. 11.30
  9. april kl. 11.30 & 17.00
  10. april kl 9.30 & 11.30

Handikapfaciliteter

Teatrets sale, toiletter osv. er i stueplan. Kontakt venligst teatret før du skal ind og se en forestilling, hvis du er kørestolbruger. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi giver dig den bedst mulige plads under den pågældende forestilling. Enkelte forestillinger kan være uegnede for kørestolbrugere – i så fald er det oplyst under ‘Info’ på den enkelte forestillings side her på hjemmesiden.

Teatrets administration er på 1. sal, hvortil der desværre kun er adgang via trapper.

Parkeringsforhold

Det er muligt at parkere kort fra teatret mod betaling i områdets parkeringskældre og på diverse parkeringspladser – fx på Thit Jensens Gade (drej til højre fra Bernhard Jensens Blvd.), hos Navitas, Q-park ved Havnens Perle og Q-park ved Z-huset.

Derudover er der gratis parkeringsbåse, der kan benyttes i op til 3 timer (ubegrænset efter kl. 18.00), på Bernhard Jensens Blvd., hvor letbanen i fremtiden skal anlægges.

Har du spørgsmål angående parkering, er du altid velkommen til at kontakte os.