Verdensomrejsende teaterforestilling spiller i Aarhus i december

Teatret Gruppe 38’s prisvindende Du må være en engel, Hans Christian har turneret vidt omkring internationalt, siden teatret senest opførte forestillingen hjemme i Aarhus i 2014. Her i december opfører teatret stykket på deres egen scene i Mejlgade igen, og over 90 procent af billetterne er allerede solgt.

Fra den 1.- 21. december 2016 kan aarhusianere tage venner og familien med i teatret for at se eller gense Teatret Gruppe 38’s reumert-vindende teaterinstallation og forestilling Du må være en engel, Hans Christian – en hyldest til H.C. Andersens forfatterskab. Det er der tilsyneladende mange, der sætter pris på, for teatret har allerede inden spilleperioden solgt over 90 procent af billetterne til årets decemberforestilling.

Det populære og anmelderroste stykke kunne senest opleves på teatrets egen scene i Mejlgade tilbage i august 2014. I mellemtiden har Teatret Gruppe 38 turneret med forestillingen vidt omkring i verden, hvor de har opført den på både tysk og engelsk – samt på engelsk med kinesiske tolke.

Den omrejsende teaterinstallation har blandt andet været opført i Australien, Taiwan, Frankrig, Schweiz og Tyskland i løbet af de seneste to år, og det aarhusianske teater har tidligere spillet forestillingen i blandt andet Norge og Lichtenstein. Efter spilleperioden i Aarhus i denne måned, bliver forestillingens næste stop London, hvor Teatret Gruppe 38 i februar 2017 spiller forestillingen i Southbank Centre i London – et af verdens største kulturcentre, der i 2017 sætter fokus på nordisk kunst og kultur med temaet Nordic Matters.

Kom med til fest

I forestillingen inviteres publikum med til fødselsdagsfest for H. C. Andersen, hvor det er karakterer fra forfatterens mange eventyr, der er de egentlige gæster ved det fortryllende festbord. To tjenere servicerer de særlige gæster, imens de guider publikum igennem den finurlige, lune, poetiske, magiske, alvorsfulde og tankevækkende fest. Forestillingen spiller helt ind til den 21. december, og den 19. december opfører Teatret Gruppe 38 forestillingen på engelsk for byens ikke-dansktalende publikummer.

 

Pressekontakt

Pr- og marketingansvarlig
Ditte Dalsgaard
dd@gruppe38.dk
Tlf. 86 13 53 11

Fakta

Spilleperiode: 1.-21. december 2016
Aldersgruppe: Voksne og børn fra 7 år
Adresse: Teatret Gruppe 38, Mejlgade 55B
Billetpris: 60-125 kr.
Medvirkende: Bodil Alling, Peter Seligmann
Skabt af: Paolo Cardona, Phillipe LeFebvre, Catherine Poher, Claus Helbo, Søren Søndberg, Bodil Alling, Joakim Eggert, Sille Heltoft, Kim Kirkeby, Arne Fich, Jakob Kirkegaard

Læs mere om Nordic Matters, Southbank Centre

Programside, Southbank Centre