Afslører det som ingen ved

Gamle hemmeligheder bobler op til overfladen, når fire gamle klassekammerater mødes igen efter mere end 30 år i forestillingen ’Det som ingen ved’.

De fleste af os bærer rundt på hemmeligheder, vi aldrig eller kun sjældent deler med andre. Nogle af dem har vi måske skjult og gemt så godt, at vi næsten ikke engang selv kan huske dem længere. Men hvad sker der egentlig med det, vi holder hemmeligt og ikke taler om?
Forestillingen ’Det som ingen ved’ af Teatret Patrasket, der kan opleves på Teatret Gruppe 38 fra den 25.-27. oktober, handler netop om alt det, vi skjuler for hinanden – og måske også lidt for os selv. Fire gamle klassekammerrater mødes for første gang efter mere end 30 år, og gensynet løfter op i hjørnerne på hukommelsens støvede gulvtæpper, så ellers grundigt gemte minder kommer til syne på ny.

Betror sig til publikum

Forestillingens fire karakterer må se hinanden og sig selv i øjnene, imens der åbnes op for den ene æske med gamel minder efter den anden. Nogen af minderne vækker glæde, andre af dem kaster karaktererne ud i langt mindre behagelige følelser. Én efter én betror de fortroligt sine dybeste hemmeligheder til publikum i det, anmelderne kalder for nærhedsskabende hemmelighedsteater.