:DANISH+ 2018 søger praktikant til PR og kommunikation

Danish Plus 2018 - Teatret Gruppe 38

Har du lyst til at arbejde med PR, kommunikation, kulturliv og eventafvikling? I forbindelse med den internationale showcase og festival :DANISH+, der afholdes 7.-9. maj 2018 i Aarhus, søger sekretariatet en praktikant med interesse indenfor PR og kommunikation, der har lyst til at være en del af festivalteamet.

HVAD ER :DANISH+?

:DANISH+ er en international showcase for dansk børne- og ungdomsteater. Festivalen henvender sig hovedsageligt mod udenlandske opkøbere, der kommer til Aarhus for at se, opleve og investere i danske forestillinger til festivaler, teatre og kulturhuse verden over. Af samme grund opføres alle forestillinger på engelsk under showcase’n.

Det lokale publikum inviteres også til at opleve enkelte af festivalens forestillinger, så aarhusianerne ligeledes får mulighed for at opleve noget af landets bedste scenekunst for børn og unge.

Du kan læse mere på DANISH+’S hjemmeside. 

HVEM ER DU, OG HVAD SKAL DU LAVE?

Din studieretning er ikke det afgørende. Til gengæld forventer vi, at du brænder for kommunikation og kultur. Derudover regner vi selvfølgelig med, at du er ansvarsbevidst, fleksibel, god til at prioritere tid og arbejdsopgaver – og at du taler og skriver engelsk ubesværet. Og så trives du meget gerne med at være en del af et team, der løfter i flok.

Du kommer til at arbejde med en lang række opgaver indenfor PR og kommunikation i samarbejde med projektlederen, herunder hjemmesideopdatering, pressemeddelelser, nyhedsbreve, SOME-indhold m.v. Der vil være rig mulighed for at præge arbejdet i forhold til egne kompetencer og engagement. Derudover vil du være en del af festivaltemaet, hvor vi sammen varetager diverse koordinerende og praktiske opgaver, der får festivalen til at fungere optimalt.

HVAD KAN VI TILBYDE?

Vi tilbyder et sjovt og studierelevant praktikophold i et internationalt studiemiljø, hvor du får en unik mulighed for at etablere et netværk på tværs af kulturlivet i Aarhus, samt muligheden for at få erfaringer med en bred vifte af opgaver og udfordringer indenfor PR, kommunikation, kultur og eventafvikling.

HVORNÅR HAR VI BRUG FOR DIG?

Vi søger dig, der har lyst til at være med til planlægningen og afviklingen af den forestående showcase, der finder sted den 7.-9. maj 2018. Vi forestiller os, at praktikopholdet starter i januar/februar og varer frem til afviklingen af showcase’n, men både start- og sluttidspunkt er fleksible – ligesom arbejdstider selvfølgelig kan tilpasses dit studie.

HVORDAN SØGER DU?

Send en ansøgning – max 1 A4 side – samt CV til producent Malene Cathrine Pedersen på info@danishplus.dk. Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning så hurtigt som muligt.

Læs mere om :DANISH+

Har du spørgsmål, kan Malene kontaktes på ovenstående mail eller på 86 13 53 11.
Vi glæder os til at høre fra dig!