Dansk branchefestival giver gratis teaterbilletter til de hurtige

Interessenter fra 16 forskelige lande har allerede tilmeldt sig den danske teaterfestival og branchebegivenhed :DANISH+. Nu kan hurtige danskere og turister skaffe sig gratis billetter til fire af den ellers lukkede branchefestivals forestillinger.

Teateropkøbere fra 16 forskellige lande har allerede købt billet til den danske teaterfestival :DANISH+, der finder sted for femte gang i Aarhus den 1.-4. maj 2016. Festivalen præsenterer sine internationale gæster for et noget af tidens bedste, danske scenekunst for børn og unge med det formål at være med til at styrke og bevare den allerede store interesse for dansk børneteater i udlandet. Det ser ud til at lykkedes meget godt indtil videre, hvor festivalen både har fået tilmeldinger fra Kina, USA, Canada, Rusland og længere række europæiske lande.

Nu frigiver :DANISH+ et antal gratis billetter, som hurtige danskere og besøgende i byen kan få fingrene i. De gratis billetter skal sikre, at teaterfestivalen også er til gavn for borgere og turister, og tilbuddet gælder fire særligt udvalgte forestillinger fra festivalens ellers lukkede program. Før du bestiller dine gratis billetter, er det dog en god idé at medtænke, at forestillingerne bliver opført på engelsk, så de udefrakommende gæster kan følge med.

Kærlighed, sport og gys

Tilbuddet om de gratis billetter gælder forestillingerne: Psycho – Street Cut af Dansk Rakkerpak, Smash af Teater Patrasket, og to meget forskellige fortolkninger af William Shakespeares Romeo and Juliet opført af henholdsvis MishMash – International Theatre Company og Astorions Hus.

Ved at vælge fire meget forskellige forestillinger, håber :DANISH+, at tilbuddet om gratis billetter indeholder noget for de fleste. Psycho – Street Cut bygger på Alfred Hitchcock ikoniske, uhyggelige filmklassiker, tilført en solid portion humor.
Forestillingen Smash tager afsæt i den hårde konkurrence og idoldyrkelsen inden for tennisverdenen, og handler om det dilemma, der ofte findes mellem venskab og konkurrence. Den gyldne tid med spillere som McEnroe og Bjørn Borg fungerer som nostalgisk udgangspunkt for historiens tema.

Alle forestillinger på :DANISH+ er udvalgt på bagrund af et kvalitetsparameter, og det er kun et pudsigt tilfælde, at hele to forestillinger, der gengiver den kendte og smukke historie om Romeo og Julie, har fundet vej til programmet i år – endnu mere pudsigt er det, at det sker samme år, som er 400-års jubilæet for William Shakespeare’s død. Begge forestillinger laver en moderne fortolkning af dramaet, henholdsvis som fysisk teater og dans.
For at sikre sig nogle af det begrænsede antal gratis teaterbilletter, er alt hvad du skal gøre at skrive en mail med dine billetønsker, til info@danishplus.dk så hurtigt som muligt. Du kan læse mere om de enkelte forestillinger og spilletidspunkter på www.danishplus.dk.