Gruppe 38 er nomineret til Årets Reumert 2019

årets-særforestilling-2019-årets-reumert

Teatret Gruppe 38 er nomineret i kategorien Årets Særpris, når Årets Reumert 2019 uddeles på Nørrebro Teater i København den 2. juni.

Teatret Gruppe 38 er, sammen med Teatret Møllen (Haderslev), Carte Blanche (Viborg) og teater2tusind (Svendborg), nomineret for forestillingen Tænk, hvis man havde en rejsegrammofon.

En særpris
Det er andet år i streg, at Teatret Gruppe 38 bliver nomineret til en Reumert. Sidste år blev teatret nomineret til prisen Årets Børne- og ungdomsforestilling 2019 – en pris Gruppe 38 i alt er blevet tildelt to gange i henholdsvis 2003 og 2006.

Teaterleder Bodil Alling siger:

”Det er jo helt mageløst. Vi hæfter os især ved, at vi efter at have været nominerede i kategorien Årets børne – og ungdomstforestilling flere gange, nu for første gang i de 21 år, Årets Reumert er blevet uddelt, optræder i en anden kategori. Det er interessant, da vi længe har kæmpet for at kommunikere ud, at vores forestillinger appellerer lige meget til det voksne publikum og børn. Vi har da nu brugt en time her til morgen på at gisne om, hvad der er det sære ved forestillingen, siden vi er nominerede i kategorien Årets Særpris.”

Et skulderklap midt i flytterodet
Nomineringen kommer ligesom, at Teatret Gruppe 38 er i fuld gang med at arrangere et teaterloppemarked, der markerer teatrets officielle afsked med de nuværende lokaler i Mejlgade, før flytningen til et helt nybygget teaterhus på Aarhus Ø.

Loppemarkedet afholdes den 3.-4. maj 2019, og alle er velkomne til at kigge forbi.

Det nye teaterhus, der har adressen Irma Pedersens Gade 222, 8000 Aarhus C, åbner med den nye teatersæson 1. august 2019 – og billetter til den kommende sæson kan købes fra den 1. maj 2019 – billetterne kommer i salg løbende.

Et smugkig ind i det nye teaterhus
Under årets ILT Festival kan nysgerrige publikummer desuden smugkigge ind i det nye teaterhus, når forestillingen Axe spiller i den største af vores to nye sale den 25.-26. maj 2019.