Køb abonnement og få valgfri plakat med i købet

Plakater - Teatret Gruppe 38

Køb abonnement til ægte, lyslevende teater på Teatret Gruppe 38 i sæson 2019/20 – og få en af vores populære forestillingsplakater med i købet.

For at købe abonnement til Teatret Gruppe 38, skal du blot bestille billet til mindst tre forestillinger på samme tid. Det udløser automatisk adgang til at købe abonnement-billetter. En abonnement-billet koster 70,- (normalpris: 135,-).

Når du først har købt abonnement, får du samme rabatpris til alle øvrige forestillinger i sæson 2019-20 (se hele det tilgængelige program). Og så får du altså en valgfri plakat (50,-) oven i købet. Du får med andre ord meget for pengene.

Du kan helt selv vælge hvilken af vores forestillingsplakater, du vil have med hjem oven i teateroplevelserne. Du kan også selv bestemme, om du vil have den med hjem fra dit første besøg i teatret – eller et af de næste. Henvend dig blot til personalet, når du ønsker at få din plakat udleveret.

Bemærk, at plakaterne skal afhentes på teatret (fx i forbinddelse med, at du oplever en forestilling), og at vi tager forbehold for, at enkelte plakater kan være udsolgte.

Billedkunstner og scenograf Claus Helbo har igennem mange år skabt Teatret Gruppe 38’s forestillingsplakater. Flere af plakaterne kan i dag ses på både Kunstindustrimuseet og Dansk Plakat Museum.

Plakaten til forestillingen Tænk, hvis man havde en rejsegrammofon er illustreret af Gitte Kath.

Se fotos af af vores plakater.

NB: Har du allerede købt abonnement? Frygt ikke – alle abonnementindehavere i den indeværende sæson kan gøre brug af tilbudet.