Premiere: ’Mørket ligger under sengen’

Godnat, godnat, sov godt lille skat
blæsten har lagt sig i haven
lyset har gemt sig i den bælgmørke nat
og dynen har lagt sig på maven.

Kom, kom, læg dig tæt ind til mig
kysset har lagt sig på panden
strømperne har lagt sig hver for sig
jeg tror, de er sure på hinanden.

Far og mor er blevet lagt i seng. Godnat, og sov godt. Men hvordan skal man kunne falde i søvn, når det kribler og krabler i hele kroppen, og festen ikke engang er begyndt endnu?

 

Den 1. februar 2015 har teater2tusind og Teatret Gruppe 38 premiere på deres nye forestilling ’Mørket ligger under sengen’.
Vi møder et forældrepar, der kommer på uanmeldt besøg hos deres søn. Men han har ikke tid til hyggesnak og kagefis, så det er lige på hovedet i seng. Og der er ingen barmhjertighed, selvom man er sulten som en ulv eller ved at dø af tørst. Om det så er for varmt eller for koldt eller for lyst eller for mørkt: Godnat, blev der sagt!


’Mørket ligger under sengen’
er udviklet i et samarbejde mellem Teatret Gruppe 38, teater2tusind og forestillingens instruktør Catherine Poher. De to teatre har tidligere skabt forestillingen ’Buskeknappen’ sammen. Derudover er Catherine Poher instruktør på teatret Gruppe 38’s to reumertvindende forestillinger ’Du må være en engel, Hans Christian’ og ’Den lille pige med svovlstikkerne’.

 

fakta

Aldersgruppe: fra 4 år │ Medvirkende: Bodil Alling, Peter Seligmann, Søren Søndberg │ Instruktion: Catherine Poher│Teknik: Søren la Cour | Producenter: teater2tusind og Teatret Gruppe 38 | Spilletider på Teatret Gruppe 38: 1.-4. FEBRUAR & 12.-15. APRIL

 

for mere information

Kontakt venligst PR- og marketingsansvarlig Ditte Starche Dalsgaard:
Mail dd@grupppe38.dk | Tlf. 86 13 53 11.

 

www.gruppe38.dk

Direkte link til forestillingsbeskrivelse: ‘Mørket ligger under sengen’.

Pressefotos kan findes på flickr.