Reumert-vinder hos Teatret Gruppe 38

Teatret Gruppe 38 - Den lille pige med svovlstikkerne (4) - Foto Morten Fauerby

Hele december måned kan du hos Teatret Gruppe 38 i Aarhus opleve genopsætningen af den anmelderroste og Reumert-vindende forestilling `Den lille pige med svovlstikkerne´.

Fra den 30. november og frem til den 18. december er der Reumert-vindende teater på scenen hos Teatret Gruppe 38 i Aarhus. Forestillingen `Den lille pige med svovlstikkerne´ blev produceret i 2003 og kunne senest opleves i Danmark tilbage i 2008. Nu genopsættes den anmelderroste forestilling, som tidligere har spillet på blandt andet Operahuset i Sydney, på Tasmanien, i London og sågar i en fransk version i Marseille og Paris.

Forestillingen er instrueret af dansk-franske Catherine Poher, og scenografien er skabt i tæt samarbejde med den franske installationskunstner Philippe LeFêbvre. På scenen står Teatret Gruppe 38’s frontfigur, Bodil Alling, ensemblets faste musiker, Søren Søndberg, samt skuespilleren Jakob Kirkegaard. Oplev H. C. Andersens klassiker, hvor Teatret Gruppe 38 i vanlig stil udfordrer eventyrets magi med lige dele fanden-i-voldsk frækhed og lyrisk nænsomhed.

Forestillingen vises på engelsk den 16. december kl. 19.

Fakta

Spilleperiode: 30. nov.-18. dec.
Billetter og spilletider: www. gruppe38.dk
Aldersgruppe: Voksne og børn fra 7 år