Program

1.-4. feb. & 12.-15. apr. Ny forestilling! Premiere i 2015! Instrueret af Catherine Poher og skabt i samarbejde mellem teater2tusind og Teatret Gruppe 38.

Instruktion
Catherine Poher
Medvirkende
Bodil Alling, Peter Seligmann, Søren Søndberg
Musik
Søren Søndberg
I 2013 arrangerede vi første gang monolog-festivalen ENESTÅENDE. Publikum tog rigtig godt imod festivalen, hvis program bød på 12 ENESTÅENDE forestillinger fra ni forskellige kompagnier over ni dage. Nu gentager vi succesen fra den 6. - 15. marts.

ENESTÅENDE Festival 2015. For Børn fra 5 år og deres voksne. Forestillingen handler om at gå i skole, om at kunne læse, om at vokse op og ikke mindst om at være venner. Forestillingen har også et dybere eksistentielt lag, der handler om at vedkende sig sig selv, og leve med sine ”sider”.

Instruktion
Thorstein Thomsen
Medvirkende
Peter Holst
Manuskript
Thorstein Thomsen
ENESTÅENDE Festival. Carsten Jensens internationale bestseller Vi, De Druknede er en massiv slægtsfortælling om fire generationer af sømænd. Næstveds lille egnsteater, Grønnegade Teater, har dramatiseret kæmperomanen, som er oversat og udgivet i mere end ti lande, og har skabt en intens skæbneforestilling.

Medvirkende
Peter Holst
Scenografi
Kristian Knudsen
Iscenesættelse
Leiv Arne Kjøllmoen
ENESTÅENDE Festival. Du kender ham. Emil fra Lønnebergs far. En fantastisk skuespiller og enestående kunstner. Han var også en vidunderlig visedigter, komponist og forfatter. Allan – En Skør Kugle på Farten er en musikalsk hyldest til Allan Edwall. Men også en hyldest til det enestående lille menneske, som, trods livets prøvelser, hver dag kæmper for at bevare sin værdighed.

Medvirkende
Rolf Lydahl og, Torbjörn Grass
author
Allan Edwall
ENESTÅENDE Festival. Drift er en solo om mennesket som driftsvæsen fanget mellem kultur og biologi. Forestillingen havde premiere på Københavns Musikteater i april 2011, hvor den spillede for fulde huse og fik en helt exceptionel modtagelse blandt anmelderne.

Medvirkende
Kitt Johnson
Koreografi
Kitt Johnson
Lysdesign
Mogens Kjempff

Instruktion
Tove Bornhøft
Medvirkende
Folmer Kristensen
Scenografi
Tove Bornhøft, Folmer Kristensen og Poul Jepsen
ENESTÅENDE Festival. Bobler vækkes af sanserne og nuet; en lyd, en duft, et syn. Bobler er tilstede i alle mennesker og kan gøre ondt, glæde, overraske og forundre. Med Bobler ønsker Vigga Bro at præsentere historier og erindringer, som publikum kan spejle sig i og skabe et rum, hvor publikum kan lukke op for deres egne erindringstråde, sænke farten, lytte og tænke efter.

Medvirkende
Vigga Bro
Skabt af
Vigga Bro
Musik
Birgit Løkke og Ida Bach Jensen
ENESTÅENDE Festival. I denne livsmosaik vil publikum opleve frk. Koefoeds umiddelbare fremtoning. Men bag dette ydre gemmer sig et uroligt sjæleliv.

Medvirkende
Janne Koefoed
Spoonface Steinberg er en rørende og gribende fortælling om en 8-årig pige, der er autist, ramt af kræft og kommer fra en dysfunktionel familie. Heldigvis har Hall udstyret hende med en stor styrke, der kommer til udtryk i hendes humor, poesi til livet og hendes kærlighed til opera.

Instruktion
Petra Berg Holbek
Medvirkende
Tine Gotthelf
Manuskript
Oversat af Peter Dupont Weiss
17.-19. marts. Op til næsen ind i knolden ud i blodet! Yes – det rykker! Max gas hele weekenden – vi kan sgu sove når vi bliver gamle!

Instruktion
Solveig Weinkouff
Medvirkende
m. fl.
Skabt af
Teater O

Nyhedsbrev

* indicates required