Program

1.-4. feb. & 12.-15. apr. Ny forestilling! Premiere i 2015! Instrueret af Catherine Poher og skabt i samarbejde mellem teater2tusind og Teatret Gruppe 38.

Instruktion
Catherine Poher
Medvirkende
Bodil Alling, Peter Seligmann, Søren Søndberg
Musik
Søren Søndberg
15.-17. februar. En dag delte En sig i to: En dreng og en pige En mand og en kvinde En han og en hun - og mellem dem var livets mysterium

Instruktion
Catherine Poher
Medvirkende
Jenny Ecke, Ole Birger Hansen
Musik
Peter Bastian
February 15th. Based on sounds and movements of animals and their strange yet familiar behavior. TICKETS: Phone +45 8613 5311 or email post@gruppe 38.dk

Instruktion
Catherine Poher
Medvirkende
Jenny Ecke, Ole Birger Hansen
Musik
Peter Bastian
6.-15. marts. I 2013 arrangerede vi første gang monolog-festivalen ENESTÅENDE. Festivalen blev en stor succes med 12 enestående forestillinger fra ni forskellige kompagnier over ni dage. Nu gentager vi succesen!

ENESTÅENDE Festival - Åbningsforestilling. To nye vinkler på den klassiske historie om Jesu liv og levned. En far og en mor der på hver sin måde forsøger at komme overens med, at de er forældre til ham, som af tilhængere kaldes Guds søn!

Instruktion
Stine Schrøder Jensen, Claus Manøe og Hans Rønne
Medvirkende
Hans Rønne, Bodil Alling
Scenografi
Gitte Baastrup
ENESTÅENDE Festival. En monolog om det groteske liv bag jerntæppet. Hunden er Rask handler om en ung kvinde, Sonja, der kommer til Danmark under den kolde krig. Hun kommer fra Leningrad med morsomme, melankolske og til tider absurde historier i bagagen.

Medvirkende
Pia Rosenbaum
Scenografi
Helle Damgaard
Iscenesættelse
Kamilla Wargo Brekling
ENESTÅENDE Festival. Carsten Jensens internationale bestseller Vi, De Druknede er en massiv slægtsfortælling om fire generationer af sømænd. Næstveds lille egnsteater, Grønnegade Teater, har dramatiseret kæmperomanen, som er oversat og udgivet i mere end ti lande, og har skabt en intens skæbneforestilling.

Medvirkende
Peter Holst
Scenografi
Kristian Knudsen
Iscenesættelse
Leiv Arne Kjøllmoen
ENESTÅENDE Festival. Du kender ham. Emil fra Lønnebergs far. En fantastisk skuespiller og enestående kunstner. Han var også en vidunderlig visedigter, komponist og forfatter. Allan – En Skør Kugle på Farten er en musikalsk hyldest til Allan Edwall. Men også en hyldest til det enestående lille menneske, som, trods livets prøvelser, hver dag kæmper for at bevare sin værdighed.

Medvirkende
Rolf Lydahl og, Torbjörn Grass
author
Allan Edwall
17.-19. marts. Op til næsen ind i knolden ud i blodet! Yes – det rykker! Max gas hele weekenden – vi kan sgu sove når vi bliver gamle!

Manuskript
Lars Dammark, Anders Valentinus Dam

Nyhedsbrev

* indicates required